May 21, 2018

Mihin kaikki käsityöt ovat jääneet ja uusia harrastuksia

Blogissa ei ole pitkään aikaan näkynyt mitään käsityöjuttuja - ja eipä ole tosiaan pitkään aikaan tullut mitään tehtyä. Aina välillä oikein ihmettelen, että mihin se kaikki aika menee, kun tuntuu, ettei oikein synny mitään näkyvää?!? Äitienpäivän alla päätin sentään edes hiukan ryhdistäytyä ja askartelin äitienpäiväkortin.


Pitsistä ja hempeistä kukista syntyi mielestäni kiva ja herkkä kortti, johon kukkien timantit tuovat hiukan sitä jotain, ettei hempeys mene liiallisuuksiin. Tällä samalla tyylillä saattaa syntyä myös hääkortti kesähäitään viettäville ystäville. Pakko kommentoida tuota kuvaa vielä, että nuo toiset kukat ovat oikeasti valkoisia, vaikka kuvassa jostain syystä näyttävätkin ihan sinisiltä.

Kortin mukana Mummulle lähti blogissakin vilahtanut pieni tarjotin, joka Juniorin mukaan oli "very Mummuish" eli "hyvin mummumainen" eli toivottavasti Mummun makuun.

Mutta tosiaan, muuten ovat käsityö-/askartelupuuhat jääneet taka-alalle kaiken muun arjen hyörinän mukana. Aina Outin blogia kurkatessa iskee pieni kateus, että voi vitsi, tuo Outi on sitten taitava, ja hinku tehdä jotain itsekin, mutta sitten tulee taas eteen jotain muuta, eikä mitään synny. No, joskus taas.

Mutta jotain uuttakin harrastuspuolella, olen nimittäin käynyt ensimmäistä kertaa elämässäni zumbassa! Nyt en tiedä, onko zumba siellä Suomessa pinnalla vaiko ei, mutta kyseessä on siis erittäin tanssillinen jumppatunti, jossa tunnin verran jorataan ja kalorit kuluvat ja uusi kroppa ilmestyy esiin kuin itsestään, haha. Zumba on täällä ollut erittäin suosittua  parin vuoden ajan, mutta olen onnistunut välttelemään sitä siis tehokkaasti aina tähän asti. Nyt aloitin tunnilla, josta puolet on zumbaa ja toinen puoli perusjumppaa kehonpainolla, ja voin kyllä ihan rehellisesti sanoa, että jos olisi pelkkää zumbaa, niin en kävisi, sen verran hukassa olen tuon tanssimisen kanssa! Tosin nyt on vasta kolme kertaa takana, ja aina seuraavalla kerralla olen ollut paljon parempi, kuin edellisellä, eli ehkä tässä on vielä toivoa. Kivaa näissä tunneissa on myös se, että jumppatila aukeaa pihalle, ja aurinkoisella säällä voimme mennä ulos treenaamaan - ohikulkijoiden iloksi!

Mukavaa alkuviikkoa kaikille!

No comments:

Post a Comment