April 25, 2018

Sininen metsä

Englantilaiset ovat kevään merkkien suhteen aivan yhtä hulluja kuin me suomalaisetkin. Leskenlehtien ja valkovuokkojen sijaan täällä tosin bongataan lumikelloja ja etenkin englanninsinililjat (bluebells, hyacinthoides non-scripta) saavat kansan sekaisin.

Tarjolla on esimerkiksi sinililjakävelyretkiä ja valokuvaussessioita sinililjametsässä. Ja mikäs siinä, onhan sinisenä hohtava metsä kaunista katseltavaa, ei voi kieltää. Nämä kuvat ovat ihan vaan meidän lähimetsiköstämme, ja kas kummaa, sattuipa silmiin siellä myös Enkkulan ekat valkovuokot.


Tällaisia kevään merkkejä täällä tällä kertaa. Oman pihan kevätistutukset on ihan tekemättä, eikä oikein inspiraatiotakaan nyt tällä kertaa ole, kun kerran talo on myynnissä, mutta eiköhän tuo puutarhakauppa taas kohta kutsu, viimeistään tulppaanien kukittua on aika vaihtaa tilalle kesäkukat.

Oletteko te bongailleet kevään merkkejä?

3 comments:

 1. Aivan ihanat kevään merkit ja kun täällä ei vaan ota tullakseen, niin nautin kovin näistä kuvista. Ihanaa viikon jatkoa Susanna <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Varmasti kohta humpsahtaa sinnekin valkovuokkometsät ja vappupiknikit, samoin sinulle mahtavaa loppuviikkoa, oli kiva seurata Tallinnanmatkaanne :)

   Delete
 2. Oi, rakastan sinisiä kukkia!

  Iloa kevääseen!

  ReplyDelete