April 27, 2018

Maailman paras sininen!

Jatketaan sinisellä teemalla englanninsinililjojen jälkeenkin. Kaikki suomalaiset varmasti jo heti otsikosta tietävät, mistä oikein puhun. Suklaastapa tietenkin. Englanninsuomalaiset ovat viime aikoina olleet innoissaan uudesta Fazerin nettikaupasta, josta voi tilata tuttuja herkkuja tänne Saarivaltioon.


Kun näin kaupasta puhuttavan noin viidettä kertaa keskusteluryhmässä, en enää minäkään pystynyt sitä vastustamaan, ja myönnettäköön, että taisi hiukan lipsahtaa lapasesta...

Kun tämä ihana laatikko saapui, nappasin heti ÄssäMix-pussin, ja ai että, oli kuulkaa onnellinen olo. Pussin tyhjennyttyä ei ehkä sitten enää niinkään... En ole vielä viitsinyt/"viitsinyt" Miehelle tai Juniorille mainostaa, että varastohuoneessa on muuten vähän karkkia - eihän sitä nyt ihan kaikkea voi millään muistaa toisille kertoa!

Viikonloppu menee näillä näkymin melko harmaissa ja sateisissa tunnelmissa, mutta kaikesta huolimatta aion sunnuntaina suunnata Lontoon sumuun - siitä reissusta sitten taas ensi viikolla lisää.

Makeaa viikonloppua kaikille!

4 comments:

 1. Onhan tuo onnellinen näky jo ihan suomalaiselle ja voin kuvitella miten ihanalta maistuu ulkomailla asuvalle. Miten hassu sattuma, suussa on juuri fazun sinistä. ;)

  Ihanaa viikkistä Susanna <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, suomalaiseen suuhun juuri sopivaa, hyvää vappua Sinulle!

   Delete
 2. Pakko todeta, että aika hulppea tilaus! Juu, ei noita kannata mainostaa, hyvä pitää tuollainen salajemma :) Harmaista säänennusteista huolimatta kivaa viikonloppua ja terkkuja meiltä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juurikin näin, ihan oma salainen pieni karkkijemma :) Perustelin itselleni, että kun maksan kympin toimituskuluja, niin ei kannata ihan pientä tilausta tehdä. Hauskaa vappua!

   Delete