April 19, 2018

Kevättä & kuulumisia

Tervehdys suorastaan helteisestä Englannista! Vihdoin pitkän ja kylmän ja märän talven jälkeen täällä on tällä viikolla päästy nauttimaan yli kahdenkymmenen asteen kohoavista lämpötiloista, suorastaan helleaalto :) Pääsiäisloman Torquayn viikonlopusta on tulossa postaus ihan lähiaikoina, sitä ennen hiukan kevätkuvia läheisestä puistosta. Kun tämä kevät nyt vaan on niin ihana :)

Kuulumisten suhteen ollaan palattu taas normiarkeen pääsiäisloman jäljiltä, ja tosiaan heti loman jälkeenhän lämpötila nousi aivan mahtaviin kevätlukemiin. Shortsit ja kevättopit ovat ilmestyneet katukuvaan, ja itsekin kävin hiukan kevätvaateostoksilla. Ei vähiten toukokuussa odottava loma mielessä. Meillähän viime vuoden lämpöloma Lanzarotelle peruuntui, kun Monarch teki konkurssin juuri ennen meidän lomaamme, joten tätä Madeiran-lomaa on nyt todella odotettu!


Kesäviikonlopuille alkaa taas tuttuun tapaan löytyä jo ohjelmaa, joista etenkin serkkujen visiittiä tänne odotetaan jo kovasti. Luvassa on myös ainakin yhdet kesähäät, mikä on tietysti mukavaa, tosin näistä tuskin tulee kovinkaan perinteisiä englantilaisia häitä, joten ei taida vieläkään olla riittävästi syitä ostaa hattua (vrt. myös laukkakisat). Pari Lontoo lasten kanssa -reissua on myös mielessä ja loppukesästä seikkailemme Bournemouthiin lentonäytökseen. Lisäksi houkuttelisi pikaviikonloppu mannermaalla omin päin, mutta katsotaan, katsotaan.

Talon myynnin osalta ei ole valitettavasti tapahtunut yhtikäs mitään. Otimme itse asiassa talon hetkeksi poiskin markkinoilta, koska emme olleet tyytyväisiä välittäjäämme. Nyt kokeillaan toisen välittäjän kanssa, mutta jos ei nappaa, niin sitten talonvaihtoprojekti siirtyy varmaankin ensi vuodelle. Uutta kotia olemme metsästäneet siis myös varsin maltillisesti, koska valitettavasti nyt ainakin toistaiseksi (heh) taloudelliset reaaliteetit ovat, että vanha on myytävä ennen uuden ostamista. Pari meitä miellyttävää kohdetta onkin löytynyt, mutta tosiaan emme nyt tässä tilantessa oikein voi vielä tehdä tarjousta, koska meillä ei ole tarjouksia omastamme.

Mukavia uutisia on kevään tulon lisäksi tietysti se, että Juniori on saanut uuden parhaan kaverin. Tai yhden lisää. Naapuriin muutti nnimittäin uusi perhe, ja siellähän on samanikäinen poika, kuin tämä meidän sankari, ja pojilla klikkasi aivan välittömästi, kun pihalla tapasivat. Nyt ovat sitten olleet kuin paita ja peppu tai oikeastaan kolme muskettisoturia, kun jengissä on myös toinen ihan ykköskaveri, joka myös asuu naapurissa. Lapset ovat kyllä mainioita ystävyyssuhteissa, vaikka kyllähän ne jo näillä 7-vuotiaillakin ovat joskus aika mutkikkaita. Meilläkin on jo saatu osanen kiusaamisesta, kun ihan kaikkien kanssa nyt vaan ei niin mene ajatukset yhteen, ja toisilla on vähän erilainen käsitys kaveruudesta. Onneksi kaikkien kanssa ei tarvitse leikkiä, ja tärkeintä on, että niitä hyviäkin kavereita löytyy. Katsotaan, miten tämä uusi ystävyys kehittyy, kun tutustustaan paremmin, mutta alku ainakin on ollut erinomainen.

Aurinkoisia kevätpäiviä!

2 comments:

 1. Ihania kuvia ja mahtavaa, että siellä on noin keväistä. Tuo kaverijuttu vasta parasta onkin, nämä on niitä isoja iloja, jotka muistaa loppuelämän.

  <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tiia, täällä tosiaan on tänään ollut melkein 30 astetta lämmintä, joten on todella nautittu! On tosiaan aina hienoa, kun lapsilla on kavereita, toivottavasti vaan ystävyys säilyy tällä jengillä vuosien varrella. Aurinkoista loppuviikkoa Sinulle!

   Delete