February 08, 2018

Synttärilahjoja ja kylpypommeja

Maanantaiaamuun herättiin lumisateessa. Ihan oikeaa lunta, sellaista kevyttä ja leijailevaa, ei mitään märkiä rättejä, vaan kauniita isoja hiutaleita. Teki kovasti mieli kävellä kieli ulkona lumihiutaleita metsästäen, mutta onnistuin sitten kuitenkin jotakuinkin hillitsemään itseni. Kummasti vaan tuo lumi saa ihmisen iloiseksi, hyvää mieltä riitti koko päivälle.

Olen tällä viikolla ollut myös sellaisissa mukavissa tehtävissä, kuin synttärilahjaostoksilla. Tytölle ja juuri ja juuri vielä esiteini-ikäiselle. On kuulkaa kierrelty Accessorizet ja Clairet ja River Islandit ja Paperchaset ja muut, ja voi että, nämä ovat täynnä ihanuuksia. Sellaisia, joita minä ja sellaiset nuoremmat alakouluikäiset tytöt käyttäisimme varmasti enemmän kuin mielellämme, mutta tuollainen 11-13-vuotias...? Auts, pelkäänpä, että ei taida ihan osua kohdilleen tässä kohderyhmässä, jossa ei enää olla mitään lapsia, mutta ei kuitenkaan vielä ihan aikuisiakaan. Lahja kyllä löytyi sitten lopulta, mutta en sitä nyt paljasta, olkoon yllätys, paitsi sen verran, että paristokaupassa voisi kyllä käydä etukäteen :)
Samalla lahjanostokiertomatkalla poikkesin myös Lushiin, josta tarttui mukaan itselle pari kylpypommia. Englantilaisethan ovat kovia kylpijöitä, joten kaikki tällaiset kylpytuotteet ovat täällä kovassa huudossa. Lushissa on toki tarjolla paljon kaikkea muutakin kosmetiikkaa kosteusvoiteista kuorintoihin ja hierontapaloista saippuapaloihin. Paljon matkailevillehan tuollaiset kiinteät shampoot ja voiteet ovat tosi käteviä, kun eivät ole viemässä niukkaa nestekiintiötä, ja kieltämättä palavartalovoide tuntui aika houkuttelevalta. Tyydyin nyt kuitenkin muun muassa tähän Ystävänpäiväsydämeen.

Lushiin poikkesin oikeastaan ihan sen takia, että Juniori teki tällä viikolla koulun tiedekerhossa itse kylpypommin, ja menin sitten sanomaan, että ensi viikon talvilomalla voitaisiin jonain päivänä mennä ostamaan kaupastakin pari pommia, mistä Juniori tietysti riemastui, joten piti käydä ohikulkiessa tarkistamassa valikoimia hiukan etukäteen. Ja voin kertoa, että ihan varmasti löytyy pienille pojillekin sopivia, esimerkiksi vaikka nämä kuuraketit.
Tuossa ihan ensimmäisessä kuvassa on muuten - näitte ihan oikein - kylpyfidgetspinnereitä. Juuri, kun luulimme, että se villitys on jo ohimennyttä, niin eipäs olekaan :)

Hyvää torstaita kaikille!

2 comments:

  1. Saunasta huolimatta kaipaan välillä lököttelyä kylpyammeessa, kylpypommitkin ovat jääneet täysin kokeilematta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä kylvyssä on edelleen sitä jotain näinäkin aikoina. Täällä enkuissahan on paljonkin taloja, joissa ei edes ole suihkua, joten kylpy on se ainoa vaihtoehto peseytymiseen, meidänkin edellisessä talossamme oli vain kylpyamme ja lirupienipaineinen käsisuihku - asensimme aika lailla välittömästä sähkösuihkun :) Mutta jos vaan kylpyamme löytyy, niin kannattaapa käydä Lushissa, oli muistaakseni aiemmin ainakin Kaivopihalla. Hyvää viikonloppua!

      Delete