February 16, 2018

Mekko Artek-henkeen

Asukuvia, asukuvia! Olin jo pitkään odottanut, että saisin pitää tätä Ranskasta ostamaani mekkoa. Lopulta sitten päätin, että ei sitä tilaisuutta odottamalla tule, minähän teen sen, joten kun nyt viime viikonloppuna kävimme tyttöjen kanssa syömässä, vetäisin minä ylleni tämän mustavalkoisen Morgan de Toin mekon.

Ostin mekon siis jo reilu vuosi sitten Lyonista, Morgan de Toin myymälästä. Mekko on minun silmääni aika Artek-henkinen kuvioinniltaan, jos niin voi sanoa, mutta siis kivan ajaton - ei ole ruutu eikä kukonaskel, mutta käy hyvin myös näiden trendien vallitessa.

Yhdistin mekon vanhaan luottohankintaani eli mustaan samettijakkuun, joka siis todellakin on palvellut vuosia niin sisä- kuin ulkokäytössäkin. Samalla sain myös taas hyvän syyn ulkoiluttaa ihanaa pikkulaukkuani, josta en todellakaan saa tarpeekseni. Sehän siis käy ihan mihin tahansa. Ja vaikka ei kävisikään, niin minähän käytän :) Joidenkin silmiinhän tuossakin nyt riitelee mustavalkoinen vaatetus sekä hopeiset korut ja laukun kultainen ketju, myönnetään.

Tällaisena siis dinnerit tyttöjen kanssa, söin muuten todella hyvää ankkaa, joka tarjoiltiin erinomaisen punajuuriperunamuusin kanssa, jos joku ihmetteli instassa ollutta kuvaa, että mitä ihmettä siinä oikein on, niin ja alkuun jumbokatkarapuja inkiväärichilivalkosipulitomaatti-kastikkeessa, nam nam nam. Ja niinpä noiden herkuttelujen jälkeen olenkin taas tällä viikolla koittanut kevennellä... :)

Hyvää viikonloppua!

2 comments:

  1. Ihana mekko! Kiva, vähän erilainen kuosi, joka ei kuitenkaan vanhene koskaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, oli minunkin mielestäni aika hyvä löytö :) Kivaa viikonloppua!

      Delete