January 22, 2018

Uusi nettikauppatuttavuus La Redoute

Tammikuu alkaa olla jo lopuillaan, oletteko te ehtineet alennusmyynteihin? Käytin itse alennusmyynnit hyväkseni, ja tutustuin ihan uuteen nettikauppatuttavuuteen nimeltään La Redoute, ja tältä näyttävät nämä ensitilauksen alelöydöt.

Nämä ovat tällaisia käytännöllisiä perusteeppareita, joita aina tarvitaan, ja raitahan on tietysti aina myös varma valinta, samoin navy ja mustavalkoinen. Tosi turvallisia valintoja siis tällä kertaa kaikenkaikkiaan. Hinta oli normihintaisenakin edullinen, laatu tuntuu hyvältä, sopivan napakka materiaali, ei mitään liruohutta. Olen näitä jo muutaman kerran pessytkin, eikä ole mennyt saumoista vinoon tai nyppyyntynyt. Näitä tulen varmasti pitämään paljon, villatakin tai bleiserin kanssa tai ihan sellaisenaan kesemmällä.

Nyt en ole ihan varma, miten tämä firma toimii Suomessa, mutta sivuilta löytyvä Suomen lippu vie Elloksen sivuille, ja siellä on ainakin La Redouten vaatteita myynnissä.

Kesäkelit muuten tulivat jo mieleen, kun katselin keittiön ikkunasta rakasta magnoliapuutani - se kun näyttää siltä, että voisi alkaa kukkia minä hetkenä hyvänsä! Ja kevään sipulikukatkin ovat jo hyvässä kasvussa, yksi narsissi jopa kukkii jo! No, voin lohduttaa, että ei täällä oikeasti vielä ole yhtään keväistä, ja magnoliani kyllä odottaa vielä muutaman kuukauden, ennen kuin oikeasti alkaa kukkia.
Mukavaa päivänjatkoa!


2 comments:

  1. Justiinsa ihanat, raidat on täällä ihan lempparivaate. <3 Mukavaa viikon jatkoa Susanna ja terkkuja pakkaskelistä <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, voin kyllä näitä suositella, eikä ole edes maksettu mainos, näissä kohtaa laatu ja hinta, reipasta pakkaspäivää sinne!

      Delete