January 15, 2018

Sirkusta siellä ja sirkusta täällä

Hyvää alkanutta viikkoa, toivottavasti teillä kaikilla oli rentouttava viikonloppu! Täältäpäin taas terveisiä ihan keskisestä Lontoosta, kävimme nimittäin eilen sunnuntaina koko perheen ja vielä naapuriperheenkin voimin katsomassa Cirque du Soleilin OVO:n. Sepä olikin etukäteen vaikea selitettävä Juniorille, vähän niin kuin sirkus, mutta myös niin kuin voimistelua...

Cirque du Soleil on käynyt Suomessakin useampaankin kertaan eri shown kanssa, ja ainahan se on upea. Oli hauska seurata, miten lapset näytökseen reagoivat - Juniori ja kaverinsa R olivat aivan lumoutuneita alusta loppuun saakka!

Usein lasten kanssa ja vielä parin perheen kesken reissaaminen on oma sirkuksensa sekin, mutta kun varaa riittävästi aikaa ja evässnäksejä, niin kyllähän se siitä...

OVOa esitetään Royal Albert Hallissa tänä talvena 4.3. saakka, eli jos olette talvilomilla tulossa tännepäin, kannattaa katsoa, josko löytyisi sopivia lippuja. Showsta lisää täällä.

Ja Kensington on tietysti muutenkin mukavaa aluetta, lähistöltä löytyy museo jos toinenkin ja myös Kensingtonin palatsi, jossa on jälleen esillä Prinsessa Dianan vaatteita. Piipahdimme tällä samalla reissulla myös Science Museumissa, mutta meni sitten vähän läpikävelyksi tällä kertaa, kellarin The Gardenissa eli pienten lasten leikkialueella viivyimme sitten vähän pidempään purkamassa energiaa. Saatan ehkä mahdollisesti taas eksyä uudestaankin samoille seuduille vielä alkuvuodesta, katsotaan.
Tarkkasilmäisimmät ovat varmaan huomanneetkin, että olen vihdoin aktivoitunut instagramin puolella eli jos ja vaikka ja kun täällä blogin puolella on hiljaisempaa, niin kuin nyt on alkuvuonna hiukkasen ollut, niin instan kautta voi seurailla tapahtumia hiukan tiiviimmällä tahdilla. Instasta minut löytää nimellä lifeinlondonbysusanna (hitsit, miten yllättävä nimi).

Reipasta päivää kaikille!

2 comments:

  1. Lasten reagointia ja ilmeitä on aina hauska seurata, kun kokevat jotain uutta ja jännää. En ole Suomessa käynyt katsomassa Cirque du Soleiln esitystä, mutta joskus aikoinaan käyttäjäpäivät pidettiin Tallinnassa ja siellä oli joku vastaava esitys. Oli kyllä huikeata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Näin kyllä on, itselle parasta, kun näkee pienen innostuvan jostain valtavasti <3 Nuo ovat todellakin huikeita, niin taitavia ja hauskoja, jotain kaikenikäisille.

      Delete