December 07, 2017

Lämpimiä läikähtelyjä ja roskia silmässä

Eilinen itsenäisyyspäivä oli täällä Englannissa päältäpäin katsottuna ihan tavallinen päivä muiden joukossa, mutta silti ainakin tämän ulkosuomalaisen tunnelmat olivat koko päivän jotenkin salaisesti juhlavat. Youtubesta piti pitkin päivää kuunnella Finlandiaa muutamaankin kertaan, rintapielessä läikähteli jotain lämmintä ja kotoista, ja silmässä oli useampaankin kertaan jotain roskantapaista.

Sinivalkoisia kynttilöitä ei poltettu, mutta päivään kuului tietysti joulutorttuja, joissa oli aniksella maustettua kotitekoista luumumarmeladia - ja linnanjuhlat netistä. Kiitos YLE!Itsenäisyyspäivää ei siis meillä nyt varsinaisesti juhlistettu, mutta viikonloppuna kävin ystävättärien kanssa perinteisellä jouluillallisella. Vaikka vuoden mittaan toisiamme näemme ihan jatkuvasti, on kuitenkin kiva kokoontua näin joulun alla. Tosin emme syöneet mitään jouluun liittyvää, vaan tänä vuonna kävimme thairavintolassa. Giggling Squid on muuten sekin ketjuravintola ja siis erinomaisen hyvä sellainen, syömäni ankkaconfit oli kerrassaan upeaa, suosittelut siis.

Meidän perheen joulusuunnitelmat ja -valmistelut alkavat olla itse asiassa yllättävänkin hyvällä mallilla, olemme jo Juniorin kanssa kirjoittaneet melkein kaikki koulukaverien joulukortitkin - vain tyttöjen (yök :D ) kortit puuttuvat, mutta eiköhän nekin saada tällä viikolla kirjoitettua. Lahjahankintakin on loppusuoralla, mutta se vaikein eli Miehen lahja on vielä hankkimatta, ja sen suhteen kyllä olisivat neuvot ja vinkit tervetulleita!

Oikein mukavaa loppuviikkoa kaikille!

2 comments:

  1. Ihan totta, että itselläkin aikoinaan ulkomailla asuessa suomalaisuus ja Suomi-ylpeys oikein korostui, joten ymmärrän hyvin eiliset fiilikset. Ihanaa torstaita sinne <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaukaa näkee paremmin ja niin edelleen :) Reipasta loppuviikkoa Sinulle!

      Delete