October 10, 2017

Saako jo fiilistellä talvea?

Jotenkin tuli ihan jo talviset tunnelmat! Syynä varmaan tuo postiluukusta kolahtanut Long Tall Sallyn talvikuvasto, mutta mikäpäs siinä, otin ja pysähdyin ihan kunnolla hetkeksi haaveilemaan kunnon pakkasista ja lumihangesta. Ihan oikeaa talvea ei tänne varmaan tänäkään vuonna saada, mikä on oikeastaan ehkä ihan hyväkin juttu kuitenkin, mutta ainahan voi haaveilla!

Muumimukiin päätyi kahvin sijasta tällä kertaa teetä. Lime-inkivääritee on mukavasti samalla tunnelmallinen, lämmittävä ja virkistävä. Teekupposen kanssa oli mukava selailla Long Tall Sallyn syys/talvimuotia, tuollainen kannen reilu neule on aika lähellä päätyä ostoskoriin. Olen viime päivinä kotosalla ollessani jo kietaissut ponchoa päälle, sillä vaikka sisälämpötilat vielä ovatkin parinkymmenen tietämillä, jotenkin vaan alkaa jo tuntua viileältä (vrt. täkäläiset talot kun ovat suomalaisittain melkoisia liitereitä). Kohta varmaan on aika laittaa lämmitys päälle. Muhkeita huiveja ja pipoja kuvastosta katsoessa alkoi sormet syyhytä myös jonkin käsityön perään.
Talvisissa tunnelmissa kaivoin esiin myös Ranskasta Galeries Lafayettelta muinoin ostamani kimallekynsilakan, lunta ja jäätä siinäkin. Talven ja joulun merkkinä alkaa Facebookin virrassa  vilahdella Coca-Colan joulurekkakiertue, se taitaa meiltä jäädä väliin tänäkin vuonna, mutta luistinratojen aukeamisaikatauluja ajattelin alkaa kohta vilkuilla.

Joko teillä alkaa ajatukset suuntautua kohti talvea?

Mukavaa päivänjatkoa!

No comments:

Post a Comment