October 02, 2017

Ikäviä lomauutisia

Heippa taas kaikille, uusi viikko ja uusi kuukausi on taas alkanut, niin se aika vierii, kun on hauskaa :)

Viikonloppu sujui taas mukavasti, oli Juniorin harrastuksia, puistoilua, kavereita grillaamassa, toisten kavereiden Kanadan-lomakuulumisia - ihan mielettömiä maisemia muuten! - ja sunnuntaina sitten ihan ansaittu löhöpäivä. Valitettavasti sitten tämä uusi kuu ei alkanutkaan ihan niin kivasti...
Nimittäin tänään maanantaina tuli uutisia, että taas on yksi lentoyhtiö eli nyt siis Monarch mennyt nurin. Ja siinä samalla meni sitten myös meidän Lanzaroten loma. Harmittaa todellakin kovasti, tämä oli nimittäin meidän tämän vuoden perheloma, jota oltiin todellakin odotettu. Vaan sinne nyt sitten meni. Lomaan on nyt niin vähän aikaa, ettei korvaavia lentoja saa - jos jotain vapaita paikkoja onkin, ne maksavat ihan älyttömästi, joten suunnitelmat meni nyt sitten uusiksi. Toivottavasti saadaan lennoista rahat takaisin jossain vaiheessa, vuokravillasta todennäköisesti menetetään etukäteen maksettu vakuusmaksu, vuokra-auton peruminen pitäisi onnistua maksutta, samoin kissahotellin. Onneksi ei nyt ihan suunnattomia summia siis meiltä mene kankkulan kaivoon, ja enemmän harmittaakin tietysti se, että nyt joudutaan sitten miettimään koko loma uudestaan.

No, ei auta, nyt sitten vaan toivotaan aurinkoisia päiviä ja harrastetaan kotiseutumatkailua Kanarian saarten sijasta.

Kirjoitin muutama päivä sitten Suomen ja Englannin eroista, lähinnä hämiksistä, ja olipa taas eroavaisuudet mielessä, kun kävin ruokakaupassa. Tai siis viinikaupassa. Jossa oli viinit tarjouksessa. Kävin siis paikallisessa supermarketissa, jossa oli viinit, kuohuviinit, sherryt ja portviinit jne. 25% alennuksessa. Veikkaanpa, että Suomessa saadaan edelleen odotella jokunen tovi tätä samaa mahdollisuutta. En nyt ala tässä sen enempää alkoholipolitikoimaan, mutta ehkä voisi ihan pikkiriikkisen sitä holhousta siellä kotimaassa vähentää. Mutta maassa maan tavalla.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

No comments:

Post a Comment