September 07, 2017

Syyskuun alun viisi asiaa

Syyskuu, kesä on nyt auttamatta ohi, mutta meno jatkuu, tässä tämänhetkinen topvitonen:


1. Kirpeämmät päivät. Ihan vielä ei tarvita extralämmikkeitä, mutta ilmassa todellakin jo haistaa ja tuntee syksyn kirpeyden. Ihan supermahtavat lenkkeilysäät siis, tällaisessa hiukan rapsakassa säässä askel kulkee.

2. Koulu on alkanut. Paluu arkeen ja rutiineihin on pienille lapsille niin hyvästä. Juniori sujahti ensimmäisenä koulupäivänä luokkaan kavereiden joukkoon niin nopeasti, ettei ehtinyt edes sanoa äidille heippa. Hiukan oli haikeata, tunnustan, mutta mitäs, hyvinhän tuo pärjää. Äidin pieni. Snif.
3. Syyskukat. Kesäkukat ovat kukkineet ja nyt siivottu pois ja ovenpielen ruukkuihin on istutettu syksyiset callunat. Superperinteiset, mutta aina yhtä kauniit ja tuovat väriä syksyyn. Kunhan tuosta hiukan vielä kasvavat.
4. Nescafen toffee nut -latte. Oikeat kahvinystävät varmaan puistelevat nyt kauhuissaan päätään, mutta nämä Nescafen pussilattet ovat kyllä minun makuuni, tunnustan. Kahvinkeitintä ei meidän taloudessa ole juuri käytetty, paitsi jos on vieraita Suomesta, kun oma kahvikuppini täyttyy näistä makupikakahveista. Muita suosikkejani ovat vanilja, caramel ja gingerbread.
5. Bilbao. Alkaa olla jo mielessä, sillä pikkubreikki todellakin lähestyy. Ohjelmassa on ainakin Guggenheimin koluaminen ja vanhaan kaupunkiin tutustuminen. Säiden pitäisi olla aika kivat, kesämekko taitaa olla aika hyvä valinta matkagarderoobiin.

Missä tunnelmissa teillä on syyskuu alkanut?

No comments:

Post a Comment