August 11, 2017

Sisustuksia: Punaista, valkoista, vihreää - Ikeaa, vähän herkuttelua ja tuunaustakin

Sadepäiviä on tänä kesänä riittänyt, onneksi sadepäiville on myös toistaiseksi riittänyt ihan hyvin tekemistä, muutakin kuin telkkarin katsomista (sitäkin on kyllä katsottu...). Erään sateisen iltapäivän kunniaksi suuntasin ihan tyynen rauhallisesti Ikeaan.


Ihan pelkästään huvittelemaan en toki lähtenyt, vaan oli minulla myös ihan oikea ostoslistakin - niin kuin nyt Ikeaan mennessä voi sellainen olla, eli vähän sellainen, että näitä meillä tarvittaisiin, ja katsotaan sitten, jos jotain muutakin kivaa tarpeellista löytyy. Yleensähän Ikeasta löytyy.

Tärkein asia Ikean-ostoslistalla tällä kertaa oli ovistoppari, ja senhän sitten tietysti unohdin ihan kokonaan. Mutta heräteostospuolella sen sijaan - katsokaapas mitä löytyi:
Rapuja! No joo, ovat kiinalaisia, mutta ei haittaa, täällä Saarivaltiossa ei nimittäin näitä tällaisia rapuja tunneta, joten nämä ovat juhlaa. Onneksi olen raahannut tänne Enkkuihin myös kaikki rapujuhlarekvisiitan eli essut ja rapuveitset löytyy.

Muuten muun muassa tämä traakkipuu liittyi tämän reissun jälkeen meidän taloutemme vahvuuteen. Tai oikeastaan Ikeasta on vain ruukku, traakkipuun kävin ostamassa puutarhakaupasta. Meidän Ikeassamme on aiemmin ollut ihan hyvä viherkasvivalikoima, mutta nyt oli vain kaktuksia ja yrttejä sekä runsaasti erilaisia muovikasveja. Vaikka muovikasveista tehty viherseinä näyttikin Ikeassa ihan hyvältä, halusin meille kotiin kuitenkin tällä kertaa ihan oikeita kasveja.
Tarkkaavaisimmat saattavat huomata, että Ikeasta ei kyllä ihan tuollaisia ruukkuja saa. Totta. Ikean valkoiset ruukut olivat tähän tarpeeseen joko liian suuria tai pieniä, ja kun sitten löysin tämän Ingefära-ruukun, tykästyin sen kokoon ja muotoon. Tämä on siis punasaviruukku, jonka maalasin sitten itse kotona valkoisella maalilla.

Saapa nähdä, kuinka tuo maali tuossa kestää, ei varmaan kovin kauaa, mutta ehkäpä tämä ruukku on sitten maalin halkeiltua sitä täkäläisittäin kovin suosittua shabby chic -tyyliä, haha. Tuunaatteko te uusia ostoksia?

Mukavaa päivänjatkoa!

No comments:

Post a Comment