July 26, 2017

Rennosti

No niin, nyt on Lissabonit muisteltu, aika palata takaisin Ison-Britannian kamaralle ja brittiläiseen kesään. Jotenkin ihan hassua ajatella, että kun Suomessa alkaa jo kesälomakausi olla pikkuhiljaa ohi, täällä vasta aloitellaan. Tokihan kalenterin ja säidenkin mukaan täälläkin on ollut kesä jo hetken aikaa, mutta käytännössä se on tosiaan vasta aluillaan. Koulut nimittäin loppuivat vasta viime viikolla, ja siitä alkoi samalla myös varsinainen kesälomakausi ja kesän vietto.
Ja tietysti samalla myös säät viilenivät, mutta eiköhän tässä vielä päästä nauttimaan ihan kunnon kesäpäivistäkin. Ollaan Miehen kanssa istuttu monena lämpimämpänä kesäiltana terassilla ja oltu ja nautittu vaan, kiva välillä vaan olla ihan rauhassa ilman mitään sen kummempaa ohjelmaa.

Meidän kesään kuuluu vielä Suomi-reissu ja pikapyrähdys kanavan yli Ranskaan. Varmaan tulee myös lähiseutumatkailtua tässä kotiseudullakin, ja Lontoo-päiväkin siintelee mielessä.

Puutarhassa herneet alkavat olla syömäkokoisia, samoin porkkanat ja sipulitkin. Kirsikkatomaatti on jotenkin taas päässyt valtaamaan turhankin ison osan kasvimaasta, mutta ehkäpä sitten saadaan sitäkin enemmän satoa. Kirsikkatomaatit on ihan herkkua, niitä menee joskus ihan älyttömiä määriä yhdeltä istumalta.

Miten teillä on vietetty kesää?

No comments:

Post a Comment