July 22, 2017

Lissabon - Nuku

Toinen postaus Lissabonista, ensimmäisessa kerroin nähtävyyksistä, ja nyt siis aivan ehdoton hotellivinkki. Hotellimme Art Inn osoittautui nimittäin aivan helmeksi! Hotellissa on vain 11 huonetta, mutta se on laajentumassa, tarkoituksena on kuulemma, että siellä lopulta olisi 16 huonetta. Vastaanoton sisustus on aivan mieletön (ja kannattaa poiketa myös respan vessaan), ja sisustuksessa käytetyt maalatut kengät, lasinaluset ja muutkin tuotteet ovat myös myynnissä.
Huoneemme oli kolmannessa kerroksessa (ei hissiä, rakenteilla), eli tuli tehtyä pieni kuntotesti samalla. Vastaanoton sisustustyyli jatkui huoneessa, tosin ei ihan yhtä räväkän runsaana. Oli mukava nähdä, miten hotellissa on panostettu yksityiskohtiin. Asuimme kaikki neljä naista samassa huoneessa, tai oikeastaan asunnossa, ja huoneessamme kun oli myös pieni keittiö. Parisängyn lisäksi huoneessa oli vuodesohva, jolla toiset kaksi meistä nukkuivat, eivätkä valittaneet, joten taisi olla ihan mukava sänky sekin. Tosin olimme iltaisin kaikesta kävelystä ja herkuttelusta niin väsyneitä, että vain kaaduimme sänkyyn ja nukahdimme samantien. Neljälle naiselle huoneen ainoa miinuspuoli taisi olla se, että siellä oli vain yksi kylppäri :), joka kyllä sinänsä oli hyvän kokoinen.


Hotellilta oli vain lyhyt kävelymatka Bairro Alton ravintola-alueelle sekä Alfamaan ja linnaan, samoin Belemiin vievän raitiovaunun pysäkki oli muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Ja hinta? 4 naista 2 yötä – yhteensä kaikkiaan 408 puntaa, sisältäen aamupalan. Joka oli mielestäni runsas mannermainen eli löytyi sämpylät, paahtikset, croisantit, hillot, juustot, leikkeleet, keitetyt munat, jogurtit, myslit, pähkinät, hedelmät, keksit ja muut makeat, kahvit, kaakaot, teet ja mehut. Selvisimme hyvällä aamiaisella pitkälle iltapäivään.

Runsaat suositukset siis tälle hotellille, tämä hotelli on ainakin itselläni ykkösvaihtoehto, jos menen uudelleen Lissaboniin.

Huom. hotelli ei sovellu liikuntarajoitteisille, portaita on aika paljon ja hissiä ei siis tällä hetkellä vielä ole. Ja tulevan hissin paikka on sellainen, että sen asentamisen jälkeenkin näyttäisi siltä, että sisäänkäyntiin jää edelleen kerroksen verran portaita.

Tämä on nyt siis tällä kertaa Lissabon-postaussarjan toinen osa, ensimmäisessä oli nähtävyyksiä ja tulossa vielä herkkuruoat ja -juomat. Nyt mukavaa päivänjatkoa!

Ai niin, se respan vessa :D

Hotellin omat sivut siis täällä.

No comments:

Post a Comment