July 12, 2017

Kohti Lissabonia

Jippii ja voi kääk, lievä pakkausstressi päällä, olen ehkä huonoiten ikinä valmistautunut viikonlopun Lissabonin-reissulle. Lissabonissa asunut ystävä vannotti, että ihan oikeasti todella mukavat kengät jalkaan, siis ihan todella oikeasti, kadut kun kuulemma ovat nupulakiveä ja käveltyä tulee kuulemma paljon ja mäkiä riittää. Tennarit siis mukaan ainakin. Ehkä.

Biitsille ei tällä reissulla mennä, tai ainakaan minä en mene, mutta dinnerille mennään, joten mekko tarvitaan. Ja siis iltakengät ja iltalaukku! Onneksi on vielä hiukan aikaa miettiä, mitä mukaan tarvitaan.

Meitä on reissussa 4 naista, joten hauskaa varmasti tulee, tehtiin mitä tahansa tai oltiin sitten tekemättä mitään, eli ehkä ei niin haittaa, että oma valmistautuminen on nyt ihan vähän jäänyt. Seurassa tulee vietettyä enemmän aikaa paikallisissa katukahviloissa ja ravintoloissa ja tutustuttua paikalliseen ruokakulttuuriin eri tavalla kuin yksin reissatessa, nimimerkillä yksinsyöminenonsyvältä. Toisaalta minua itseäni ei myöskään haittaa irtautua porukasta ja mennä tutustua kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin ominpäin, jos muut haluavat tehdä jotain muuta.

Omalla listallani on ainakin tietysti Castelo Sao Jorge eli linna ja ruokamarkkinat ja jotain löytöretkiin liittyvään olisi tietysti mukava tutustua, muuten ohjelmassa on toivottavasti myös kävelykierros ja ehkäpä portviiniäkin ehtii hiukkasen maistella ja ostoksillekin vähän ehkä. Viime hetken vinkkejä kyllä vastaanotetaan ihan mieluusti :)

Onko teillä viikonloppusuunnitelmia?

No comments:

Post a Comment