July 30, 2017

Kesäkynsilakkaa ja samppanjaa

Tervehdys taas, ystävät, täältä sadesäästä. Piti mennä poimimaan karhunvatukoita, mutta juuri kun olin saanut kengät jalkaan ja pakasterasiat kassiin ja paineltua ovesta ulos, alkoi sitten tietysti sataa. Kiva. Täällä Englannissa kasvaa karhunvatukoita ihan joka paikassa, ja ajattelin, että menenpä tuonne lenkkipolun varteen ja poimin parempaan talteen, sen verran makeita ja mehukkaita olivat kun muutaman lenkillä maistoin, mutta täytyypä nyt jättää toiselle päivälle. Usko on vahva, kyllä niitä aurinkoisiakin päiviä vielä tulee. Sitä odotellessa voi keskittyä vaikka mukaviin kesäkauneuspuuhiin.

Löysin nimittäin jokin aika sitten ihan vahingossa ja etsimättä (taas) sen täydellisen vaaleanpunaisen kynsilakan. Ei liian pinkki, ei liian hentoinen, juuri sopiva, ja vielä kestäväkin. Rimmelin Super Gel -lakka, sävy 023 Grape Sorbet on ollut tämän kesän luottolakkani. Kaupoissahan on nykyisin nämä geelilakat, joita ei tarvitse kovettaa, lupauksella pitkästä kestosta. Pullo lupaa jopa kahden viikon kestoa, uskokoon, ken tahtoo, ei tämä minulla ainakaan ihan noin kauaa kestä, mutta kyllä tämä mielestäni on hiukan normilakkaa kestävämpi ollut. Ja kun on näin kaunis sävy, niin kyllähän tätä lakkailee useamminkin ihan mielellään!

Ja etenkin, kun täydensin käsivoidevarastoja tällä L'Occitanen klassikkokäsivoiteella. Tuoksuttelen aina lentokentällä näitä L'Occitanen käsivoiteita, mutta jotenkin tämä ihan perusvoide on minusta aina vaan se paras. Tosin täytyy sanoa, että en sitten yhtään tykkää näiden putelien korkeista, mikä vika muka on läppäkorkissa, miksi tällaiseen pitää tunkea kierrekorkki?!

Lentokentältä toinenkin bongaus, Duty Free -myymälässä oli aika kiva maistelu, nimittäin samppanjamaistelu, eikä mikä tahansa, vaan Veuve Clicquot -sellainen, nam nam. Minähän olen kuohujuoman suhteen "mitä kuivempi, sitä parempi" -naisia, mutta klassikko ja ikisuosikki Keltainen Leskihän olikin tuonut markkinoille puolikuivan samppiksen - ja tarjoili sitä kurkun, paprikan ja teen kanssa! Kahvinjuojana jätin teet väliin, ja otin lasillisen parilla kurkkuviipaleella. Aika kiva ylläri, kurkku leikkaa ylimääräisen makeuden mukavasti pois, ja jäljelle jää kivan raikas kesäjuoma. On aina mukava löytää uusia tapoja nauttia vanhoista suosikeista.

Mukavaa viikonloppua!

No comments:

Post a Comment