June 20, 2017

Kesäkenkiä

Tiesittekö, että täällä on kuuma? Siis todella kuuma. Reilut 30 lämmintä ja sen kyllä huomaa, meillä oli eilen illalla yhdeksän aikaan talossa sisällä 29 astetta. Kiitos paikalliselle rakennuskulttuurille, meillähän ei ole talossa minkäänlaista koneellista ilmanvaihtoa. Paitsi poistopuhaltimet kylppäreissä, mutta eipä ne kuumuuteen auta. Tänään onneksi olen ollut kotona etätöissä ja siis voinut pitää ikkunoita ja ovia auki, vaikka eipä sekään juuri ole auttanut. Onkohan kaupoissa vielä tuulettimia? 
Tähän piti oikeastaan tulla postaus shoppailusta Lontoossa, kävin nimittäin lauantaina yleensä huolellisesti välttämälläni Oxford Streetillä. Meillä oli ystävättären kanssa afternoon tea -treffit, ja käytin tilaisuuden hyväkseni ja vietin myös aamupäivää keskustassa. Ja shoppailinkin, tosin hiukan eri tavalla, kuin oli tarkoitus. Tein nimittäin klassisen mokan, laitoin aamulla jalkaani uudet kesälipokkaat (aika kivat, vai mitä?), ensimmäistä kertaa, ja arvaahan sen, mitä sitten tapahtui. Jo rautatieasemalle päästyäni tiesin, että nyt tuli tehtyä virhe. No, eipä hätä ole tämän näköinen, olihan suunnitelma mennä ostoksille joka tapauksessa, joten...

Tadaa, Primarkista, 6 puntaa. Plus seitsemän paria sukkia yhteensä 1.80 puntaa. Ei hassumpaa :) Taas mennään trendien aallonharjalla.

Oli kyllä mukavat kävellä, ei voi muuta väittää, hiukkasen ehkä kuumat helteisessä Lontoossa, mutta hyvin meni. En kyllä ihan täysin ymmärrä, miksi näitten trenditennareiden pitää olla valkoiset, nimittäin sain jo ekana päivänä niihin pari mukavaa tahraa. Ehkä nuo voi pestä koneessa?

Millaisilla kesäkengillä siellä kävellään?

No comments:

Post a Comment