May 12, 2017

Viikko taas kohta takana ja blogihiljaisuuden syy

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut hyvä viikko. Meillä on ollut pari viime viikkoa hiukan poikkeuksellista menoa, kun Miehen serkku on ollut meillä kylässä. On ollut ihan mukavaa, että on ollut mukava mies ja huippukokki (!) talossa, mutta kääntöpuolena on sitten toisaalta ollut se, että meidän työhuoneemme on nyt ollut varattuna vieraan huoneena, ja jotenkin vaan bloggaaminen ei suju keittiön pöydän ääressä (vaikka töiden teko onnistui samassa paikassa ihan hyvin) saati sitten sängynpohjalla maaten (missä taas kaikenlainen nettisurffailu sujuu paremmin kuin hyvin).Tässä siis syy normaalia hiljaisemmalle bloggaustahdille. Eiköhän tästä taas kuitenkin pian päästä takaisin normaaliin rytmiin.

Sitä ennen kuitenkin kaikille mukavaa viikonloppua ja ÄITIENPÄIVÄÄ, meillähän sitä vietettiin jo aiemmin keväällä. Huomenna lauantaina päästään taas pitkästä aikaa Miehen kanssa ihan kahdestaan illalliselle ja sunnuntaina ajattelin, että voisi olla kiva lähteä pienelle retkelle – ellen sitten innostu leipomaan, sillä bongasin taas niin ihanan ja ajankohtaisen kakkureseptin, että sitä on ihan pakko päästä kokeilemaan ja pian. Mutta näistä sitten taas lisää toisella kerralla!

2 comments:

  1. Ihanan vihreää ja vihreää. Me ollaan viikonloppu maalla, täällä ei ole edes hiirenkorvilla vielä koivut. Scillat kukkivat, mutta muuten on vielä kovin alkuvaiheessa kevät.

    ReplyDelete
    Replies
    1. On kyllä kauniin vehreää täällä, mutta eiköhän sielläkin ala kohta vihertää ihan kunnolla. Huomasin, että kävit jo talviturkin heittämässä, huh!

      Delete