May 19, 2017

Vihdoin ihan oikeasti tapahtuu ja kaaos sen edellä

Hip ja hei taas täältä jostakin, toivottavasti teillä on ollut hyvä viikko? Meillä on täällä sillä lailla ihan rauhassa pikkuhiljaa valmistauduttu ensi viikon koitokseen, mutta nyt sitten keskiviikkona herättiin, että hei nyt oikeesti, ne olkkarin uudet kalusteet ihan oikeasti tulee ensi viikolla!

Tämäkin näkymä on siis viikon päästä hiukan erilainen. Vanhat tummat kaapithan lähtivät uuteen kotiin jokunen aika sitten, ja häpeäkseni tunnustan, että kaappien sisältö on siitä lähtien maannut olkkarin lattialla kasseissa ja laatikoissa ja niiden päällä. Nyt ne on raivattava siitä pois ja suojaan, sillä uusien kaapistojen toimittaja on varoittanut, että kokoamisessa ja asennuksessa tulee sitten PALJON pölyä.

Hiukan kyllä epäilyttää, että varoittavatkohan varmuuden vuoksi hiukan liioitellen, sillä vaikka varmaan hiukan justeerausta vaaditaankin, niin eiväthän he suinkaan koko kaapistoa kai paikan päällä sahaile ja valmista, onhan heillä mitat ja niin edelleen, mutta kyllä varmasti on parempi raivata ja suojata kamat ja kiikuttaa telkkari toiseen huoneeseen. Täällä muuten on tosi yleistä, että firmat ilmoittavat toimitusajat tilauksen yhteydessä hiukan yläkanttiin, jotta sitten asiakas yllättyy positiivisesti, kun saakin tilaamansa tuotteet etuajassa.

No mutta siis, olkkarin muutos. Uusien kaappien lisäksi tulee uusi tv-taso, uusi on jo kotona, paketissa, odottaa kokoamista. Laitoin vanhan myyntiin, mutta valitettavasti ei ole ollut kiinnostusta, joten taitaa mennä kiertoon sitten lajittelukeskuksen kautta. Samaan jätesatsiin lentää myös olkkarin valtavankokoinen karvalankamatto, joka on ollut Miehen ylpeys, ja onhan se kiva, mutta hitsin hankala pitää puhtaana, mahdoton siis, etenkin, kun se on kulkureitillä takapihalle, ja lisäksi on nuo karvakäpälät, ja jotkut meidän taloudestamme (en siis minä suinkaan) saattavat joskus myös mutustella välipalaa olkkarissa...

Tosi kivaa saada tämä pitkään hauduteltu muutos nyt ihan oikeasti käyntiin toden teolla. Samalla tulee käytyä läpi tavaroitakin taas vaihteeksi, ehkä saadaan tavaramäärää jopa hiukan pienennettyäkin samalla (hah).

Viikonloppu siis mennee tavarataivasta raivatessa ja pakatessa, lisäksi koitetaan tietysti mennä ULOS, sillä pitäisi tulla säiden puolesta kiva viikonloppu, ja kuulemma sushiakin on luvassa, nam nam.

Millaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on?

No comments:

Post a Comment