May 01, 2017

Vappujuhlia, priorisointia, pala kotimaata ja tiesittekö tätä Hollannista?

Hyvää toukokuuta, terveisiä Suomesta, tosin nyt olen jo siis tukevasti takaisin Brittein saarilla. Pikavisiitti Helsinkiin oli kyllä erinomaisen virkistävä, säästä huolimatta tai ehkä siitä johtuen, räntälumituisku kyllä pitää hereillä paatuneimmankin vapunjuhlijan.Eipä tosin sillä, että me täti-ihmiset nyt suinkaan olisimme yltäneet juhlinnassa mitenkään ylettömiin mittasuhteisiin, mutta onpahan nyt sitten nähty tämä viimeisin Helsingin ylpeys eli Clarion Sky Roomkin ja myös opittu oikeaoppinen tapa nauttia Napueta. Aina siis riittää uutta opittavaa ja koettavaa maailmassa.

Matkalaukku oli jo tulomatkalla niin sanotusti tehokkaasti pakattu, mutta kyllähän ulkosuomalaisen pitää päästä kantamaan pala Suomea kotiinsa, hinnalla millä hyvänsä. Asioiden tärkeysjärjestys oli kyllä selvä ja tällä kertaa se hinta oli vuosia sitten Etelä-Afrikasta 15 eurolla ostetut ja jo aikansa palvelleet farkut, joiden sijasta Englantiin pääsi siis läjä perinteisiä salmiakki-, xylitol- ja ruistuotteita. Ja joku vähän vähemmänkin perinteinen. 
Kyllä on kuulkaa reissumies hyvää! Ja niin, mainittava on, että tämä ei todellakaan ole ns. yhteistyöpostaus eli maksettu Fazerin mainos, mutta kun Fazer nyt vaan sattuu tekemään maailman parhaita karkkeja, ja eikös tuo Reissumieskin taida samaan konserniin kuulua?

Salmiakkisaaliista osa menee tuliaisina hyvälle hollantilaiselle työkaverille, sillä uskokaa tai älkää, mutta maailmassa todellakin on toinenkin salmiakista tykkäävä kansakunta, nimittäin siis Hollanti eli Alankomaat. Englantilaisten keskuudessa pantteripussikierros on halpa kierros, mutta hollantilaisten kesken kannattaa kyllä pitää varansa!

Nyt vaan sitten odotellaan mukavaa kevätiltaa ja tekosyytä avata paikallisille ovi uuteen ginimaailmaan. Mitäs nämä engelsmannit nyt muka ginistä tietäisivätkään?!

No comments:

Post a Comment