May 28, 2017

Sininen bleiseri ja metallinhohtoa

Mukavaa sunnuntai-iltapäivää kaikille, brittiläisen kesäsateen keskeltä. Täällä ollaan vietetty todella rentoa päivää, ei olla tehty oikeastaan mitään. No, on minulla sentään tuossa yksi leipomusprojekti menossa, mutta huh hei vetelehtimispäivä. Huomenna sitten taas aktiivisempi päivä.

Pienen tauon jälkeen taas asukuvia, sillä vihdoinkin sain kuvattua teille tämän asun, jota olen jo ehtinyt pitää niin illallisella tyttöjen kanssa kuin myös treffeillä Miehen kanssa.

Tummansininen bleiseri on Banana Republicilta, ja sen jujuna on riivitty kauluksen reuna. Näitä rikottuja kauluksia on näkynyt enimmäkseen erilaisissa buklee-jakuissa, mutta vaikka tunnustankin niitä hiplailleeni kerran jos toisenkin, oli tämä jakkumateriaali kuitenkin enemmän minun mieleeni.

Yhdistin bleiserin vaaleansiniseen metallihohtoiseen cold shoulder –paitaan (Nextiltä), josta asu saa hiukan blingbligiä ja siitä tulee salonkikelpoinen rennohkoon illanviettoon. Tällaiset cold shoulderithan tulivat ryminällä muotiin viime kesänä, mutta eivät näytä kadonneen mihinkään tänäkään vuonna.

Ja lempparifarkuthan toimii aina. Nyt täytyykin tosin alkaa katsoa uusia farkkuja niiden Helsinkiin salmiakin tieltä jätettyjen tilalle, ja kääk näissä lemppareissakin havaitsin juuri takataskussa reiän –kulumaa ihan oikeasta ahkerasta käytöstä, on tosiaan tullut näitä pidettyä!
Tämähän on tietysti todella rento asu, mutta Helsingissä menin silti näissä vermeissä ihan huoleti illalliselle Salutorgetiin, jonka kuitenkin lasken keskimääräistä paremmaksi ravintolaksi. Täällä Englannissa en ehkä ihan samantasoiseen ravintolaan olisi farkuissa mennyt, ja täkäläisittäinhän tämä ei todellakaan ole treffiasu, treffeillehän laitetaan tietysti mekko, paitsi minä, paitsi joskus. No, olihan minulla sentään korkkarit ja kynsilakkaa, eikös se sentään ole jotain?

Mitäs te tykkäätte, osuuko vai uppoaako? Mihin te menisitte tällaisessa asussa?

No comments:

Post a Comment