May 26, 2017

Jarruja ja kirsikoita ja mukava pikku breikki

Oi ja voi, täällä omanelämänimarkopaananen ja pation ja olkkarin sisustus, olen viime päivinä viettänyt tovin jos toisenkin netissä etsimässä ja löytämässä kaikkea kivaa sekä uudelle patiolle että uudistettuun olkkariimme, kuten puutarhatuolit ja maton, ja mitä tekee Mies? Sen sijaan, että olisi oma itsensä tyyliin joohyvätoimeksivaanäkkiä, tämä on nyt pistänyt jarruja päälle, katotaannytnämämuutoksetensinjamitataanjamietitään - mitääh?!
Huh hellettä! .)


Koita tässä nyt sitten saada teille jotain esiteltävää! :D

No mutta, olen siis ainakin teoriassa löytänyt meille muun muassa kevyet puutarhatuolit uudelle grillauspatiolle ja ainakin kuvassa kivan näköisen maton olkkariin (jossa tätä postausta torstai-iltana klo 21 kirjoittaessani asennusmies vielä kuumeisesti kokoaa uusia kalusteita), ja toivottavasti nämä vielä jossain vaiheessa suht pian päätyvät ihan oikeasti meille kotiinkin saakka. Onhan se tietysti ihan hyvä katsoa tuo kaappien ja uuden tv-tason rakentaminen valmiiksi, ja myös pankkitilin saldonkin voisi tarkistaa välillä, ennen kuin taas ryntää lisäostoksille, sillä täällä ulkomaillakaan ei valitettavasti kasva sellaisia puita, joista rahaa voisi vaan poimia taskuun.
Sen sijaan kirsikkapuussa kasvaa jo peukalonpäänkokoisia vihreitä kirsikoita, jotka naapuruston lapsetkin olivat jo havainneet, ja tietäväisinä minulle ilmoittivat, ettei niitä vielä voi syödä, mistä lie keksineet... Yhdessä sitten sovittiin, että odotellaan, että kirsikat tuosta punastuvat, ja maistetaan niitä sitten. Jotenkin tuli sellainen olo, että tänä vuonna kirsikoista taistellaan ei pelkästään lintuja, vaan myös näitä kuusi-viiva-kahdeksanvuotiaita tarkkaakin tarkkasilmäisempiä ja salamaakin nopeampia pikkuenkeleitä vastaan. Etten vaan päätyisi hankkimaan meidän tämänkin vuoden syöntikirsikat Tescon tiskiltä...

Vielä perjantain kunniaksi sellainen iloinen uutinen, että jiihaa, meillä onkin edessä pitkä viikonloppu ja lomanen, sillä maanantaisen spring bank holidayn lisäksi ensi viikolla on Juniorin half term -loma, ja sen kunniaksi minullakin on lomaa tiistai ja keskiviikko. Jäi vähän viime tippaan tämän breikin sopiminen, ja niinpä ei ole vieläkään mitään ohjelmaakaan mietittynä, mutta vielähän tässä ehtii... Ja lomasella aion kyllä taatusti nauttia yhden tai ehkä jopa parikin aloituskuvan mukaista juomaa eli Pimm'siä.

Pirteää perjantaita!

No comments:

Post a Comment