May 14, 2017

Home Spa Fail :)

Kevät ja kevät ja blablabla ja hitsit kun näytän tosi kalpealta. Tuttua? Olen itse luonnostaan kalkkilaivan kapteeni, joka ei juuri rusketu, mutta palaa sitäkin helpommin. Ja onko siis hiukan ärsyttävää, kun on kohta KESÄ ja pitäisi olla jo sellainen terve PÄIVETYS, mutta kun vaan ei niin ei. Luulisi, että tähän ikään mennessä olisin tämänkin asian jo oppinut ja kokeillut riittävän monta kertaa, mutta niinhän siinä taas kävi......että menin ja ostin itseruskettavan.

Arvaatte varmaan loput. Okei, olen kuivaihoinen, mutta kosteutan kyllä hyvin ja huolellisesti joka ikinen päivä, ja niinpä ajattelin, että kokeillaanpas, jos vaikka nyt. Ja ihan hyvinhän se meni, parin päivän päästä olin hiukan vähemmän kalpea, ja hehkutin jo hetken aikaa, että niinpä se vaan vanhakin koira oppii uusia temppuja. Kunnes... Kyynerpäät. Nilkat. Ja sehän on keltaista. Ja sitten alkoi etoa tökötin tuoksu. Hyi olkoon. Haha :)

No, onneksi ei ole turhan pysyvää väriä tämä putelin kyljessä "auringon pusuttamaksi" mainittu sävy.

Miten te lukijat, käytättekö, ja jos, niin mitkä ovat teidän suosikkituotteenna ja hyväksi koetut niksinne? Onko vaan näissäkin niin, että halvalla ei hyvää saa, ja on sijoitettava selektiivisen kosmetiikan puteliin markettimerkin sijasta? Vai onko parempi luottaa vaan luonnon eli auringon voimaan tai peräti pysytellä salaperäisen kalpeana tämäkin kesä?

No comments:

Post a Comment