April 09, 2017

Sunshine Sunshine Sunshine

Ensimmäinen oikea kevätviikonloppu menossa ja takana, aivan mahtavat kelit kuulkaa, lämpötila yli 20 astetta ja aurinko paistaa siniseltä taivaalta. Aivan mahtavaa! Miten teidän viikonloppunne on sujunut?


Auringon innoittamana pesin vihdoin sitten ne ikkunat. Sekin on sellainen puuha, ettei siinä oikeasti kauaa nokka tuhise, kun vaan saa aloitettua. Ja palkitsevaa myös, ainakin meillä, etenkin alakerran ikkunat olivat aikasmoiset, mutta nytpä taas kelpaa.

Kävin myös kameran kanssa pienellä kierroksella pikkupuutarhassamme, satoa odotellaan, raparperit on jo niin isoja, että suunnittelimme tekevämme pääsiäisenä raparperilla maustettua pashaa. Ei hajuakaan reseptistä, mutta kokeiltavahan tuota on.

Marjapensaissa ja -puussa kukkii täyttä päätä, magnolia alkaa jo olla hiukan ylikukkinut, mutta vielä sekin ilahduttaa. Tunnistatteko nämä seuraavat?


Eilen lauantaina grillailtiin (yllätys) ja naapureitakin oli istumassa iltaa terassilla. Sitkeinä sisseinä istuimme vielä auringon laskettuakin ulkona, vaikka iltahan viileni tosi nopeasti. Lopulta oli viltti jos toinenkin lämmikkeenä, mutta pakko vaan oli sinnitellä. No, minähän tietysti ensimmäisenä luovutin kymmeneltä, ei ollut enää montaa lämpöastetta siihen aikaan. Puheltiin siinä sitten, että jos vaikka sellaisen kaasulämmittimen hankkisi, saisi hiukan pidennettyä iltaa. Onko teillä jollain kokemuksia sellaisesta?

Mukavaa sunnuntain loppua ja alkavaa viikkoa!
Oikea vastaus: kuvissa on karviainen, pensasmustikka ja kirsikka. Ja alimmaisena siis se magnolia.

No comments:

Post a Comment