April 05, 2017

Kevätvaatekaapin trumpettiserenadi

Tervehdys taas kaikki rakkaat lukijat, täällä on vietetty rennon aktiivisia päiviä ykkösluokan vieraan kanssa, meillä oli nimittäin Vaari käymässä. On pelattu jalkapalloa ja leikitty legoilla ja lukipa Juniori Vaarille iltasadunkin. Samoin harrastimme tietysti myös kotiseutumatkailua, taas löytyi aivan upea kohde, johon kyllä pitää mennä uudestaan. Kerron tästä retkestä ja kohteesta sitten ihan omassa postauksessaan, kunhan saan kuvia katsottua läpi, mutta kuten arvata saattaa, liittyvät Tudorit tähänkin paikkaan.

Mutta sitä ennen siis jotain ihan erilaista. Nimittäin asukuvia.


Jokin aika sitten pyykkejä viikatessani havahduin, että onpas minusta tullut monokromaattinen. Vaatekaapista löytyy mustaa, mustaa, mustaa, valkoista, mustaa ja kas, väriläiskänä hiukan harmaata! Nyt kun kevätaurinko paljastaa kaikki pölypallerot alkaa kirkastaa mieltä, aion kyllä ainakin vapaa-aikana panostaa, että päälle päätyy tästä lähtien edes hiukan valoisampaa vaatetta, niin kuin esimerkiksi tämä alkuvuodesta River Islandista ostamani pitsineuletoppi.

Rentoon vapaapäivään yhdistin neuleen farkkuihin, mutta olen myös käyttänyt sitä töissä mustien suorien housujen kanssa. Topin jujuna on hauskat trumpettihihat, jotka olen tietysti saanut tarttumaan niin mapin mekanismiin kuin lounaspöydässä aterimiinkin. Mutta kivat siis ovat. Trumpettihihan lisäksi tietysti erilaiset röyhelöt ovat nyt kovasti trendikkäitä, ja onpa kevätvaatekaappiini päätynyt pari röyhelöhihaista teeppariakin - toinen tietysti mustana ja toinen villisti mustavalkoisena. Mihinkäs sitä seepra raidoistaan pääsee... 

Kynsissä sentään on hiukkasen väriä, jo viime syksynä Lyonista (täällä ja täällä) hankkimani täydellinen vaaleanpunainen toimii edelleen, vai mitä tykkäätte? Oli kyllä varsinainen löytö, taisi maksaa peräti kaksi euroa.
Mitenkäs siellä ruudun toisella puolella, onko trumpettihihat ja röyhelöt juu vai ehdoton ei?

2 comments: