April 13, 2017

Kevätraitaa ja röyhelöä

Tervehdys taas kevätvaatekaapin kätköistä! Mistähän nyt tuulee, kun blogissa on ihan taas asukuvia?!? :D Susannan kevätvillitys varmaankin, mutta miten on, halutaanko näitä jatkossakin?


Monokromaattiseen kevääseeni kuuluu tällainen ihanan kesäinen (on se, onhan) röyhelöhihainen t-paita, jonka nappasin mukaani Nextistä. Täytyy tunnustaa, että olen vaatteiden suhteen sen verran eleetön ja minimalisti, että kyllä meni hetki jos toinenkin tätä röyhelötrendiä sulatellessa, mutta kun sitten vihdoin tämän paidan ostin, niin kyllä olen tätä myös ahkerasti käyttänyt. Röyhelöiden lisäksi selän yksityiskohta tuo mukavaa lisämaustetta paitaan. 

Paidasta on hyvää vauhtia tulossa luottovaate, jonka olen yleensä yhdistänyt mustiin suoriin housuihin. Nämä housutkin on muuten Nextistä, siellä on Tall-mallisto, josta löytyy pidemmällekin tarpeeksi pitkät lahkeet. Ehkä tuo menisi myös kynähameen kanssa, mutta minustahan ei valitettavasti hameihmistä saa, vaikka toki välillä mekkoja pidänkin, etenkin kesällä. Jotenkin vaan housut on minulle paljon luontevammat.

Mitäs tuumaatte, hitti vai huti?

No comments:

Post a Comment