March 03, 2017

Haipakkaa maaliskuun alkua!

Pikainen maaliskuinen hei täältä jostakin, tämä viikko on mennyt melkoisessa sumussa täällä päässä ruutua ja taitaa mennä viikonloppukin samalla tyylillä. Olen nimittäin ollut ns. yksinhuoltajana tämän viikon Miehen lomaillessa jossakin päin maailmaa, mikä tarkoittaa siis minulle melkoista minuuttiaikataulua, että saan Juniorin kouluun ja iltapäivähoidosta kotiin sallittujen aikarajojen puitteissa sekä itse tehtyä edes suurinpiirtein kokonaisen työpäivän toimistolla (meillä kun ollaan hiukkasen vanhanaikaisia näiden työaikojen suhteen työpaikalla, välillä tuntuu, että läsnäolo on tärkeämpää kuin saavutetut tulokset...). Lisäksi työrintamalla on projektin deadline tänään perjantaina ja ihan sitten viime viikon lopulla sain tietää, että eipä ollut sisäinen ohjeistus ja templatet niin sanotusti kohdillaan, eli menipä sitten viikonlopusta ja tämän viikon illoista (Juniorin nukahdettua) jokunen tunti ns. pienessä säädössä.Mutta tällaista tämä välillä on, tästäkin selvittiin/selvitään, ja onhan viikonloppu edessä ja ohjelmassa kivoja juttuja. Kuten Juniorin synttärijuhlat! Luvassa on ennakkoaavistusten perusteella melkoista värien ilotulitusta, kun reilu parikymmentä pientä poikaa tekee taidetta otsikolla Splash Paint Party.

Ja kyllähän meillä ehdittiin muutakin kuin töitä tällä viikolla, meilläkin vietettiin lettutiistaita (aimikäsesellainenon - katso täältä lisää) ja syötiin laskiaispullia (vähän myöhässä, mutta kuitenkin) ja koottiin uusi 104-palainen batmanpalapeli ja katsottiin yhdessä telkkarista Horrible Histories ja opeteltiin piirtämään lintuja ja käytiin (hukkareissulla) takkiostoksilla ja luettiin kirjastokirjoja ja sellaista.
Maapähkinävoilaskiaispulla
Nämä keväiset kuvat nappasin puhelimellani eilen torstaina, kun kävin Lontoossa työasioissa. Sarjassamme matkusta kaksi tuntia palaveriin, joka kestää puoli tuntia, ja sitten taas pari tuntia takaisin. Mutta kevättä siis ilmassa, lämpötilat kympissä ja niin edelleen.

Hyvää viikonloppua!

No comments:

Post a Comment