February 11, 2017

Supersatsi vitamiineja ja tasapainottavat

Hyvää viikonloppua! En tajua, mikä siinä oikein on, mutta olen TAAS flunssassa. Tuntuu, että ihan parin kuukauden välein on nenä tukossa ja köhköh vaan kaikuu. Luulisi, että olisin jo neljä vuoden jälkeen tottunut tähän englantilaiseen pöpökantaan, mutta eipä siltä vaikuta. Tai sitten on muuten vaan vastustuskyky heikoissa kantimissa, sekin voi olla, ei nimittäin ole taas tullut kuntoiltua kunnolla koko talvena.No, onneksi alkaa jo olla voiton puolella tämänkertainen kröhä, ja niinpä lääkitsinkin itseäni eilen illalla oikein tujulla vitamiinipommilla ja ihan tuoreista hedelmistä siis. Kiiveissähän on tunnetusti C-vitamiinia roppakaupalla, joten kasasin sitä lautaselle ihan kunnon keon. Eikä omenakaan kovin pahasta ole, meloni ei taida olla muuta kuin hyvänmakuinen, joten sitäkin mukaan. Nam nam.

Ja koska aina pitää pitää ainakin pyrkiä tasapainoon kaikessa, kruunasin tämän hedelmälautasen ihan reilusti lasillisella (no, parilla) shampanjaa. Ettei vaan pääsisi liian terveelliseksi. Ihan vaan siksi, kun tuntui siltä. Ja koska se oli tarjouksessa :) Asia, johon en varmaan ikinä totu - shampanja alennuksessa lähimarketissa!

Eiköhän tällä nuha taltu. Tällä viikolla olen nuhailun lisäksi ehtinyt myös käymään Ikeassa, josta tein taas hyviä hankintoja, mm. pieniä koreja vaatekaapin hyllyille, ja viikonlopun ohjelmassa onkin luvassa kaapin järjestelyä jos kohta myös sitä vähemmän innostavaa siivoamista, lue: vessanpesua. Onneksi vessoja on meillä vain kolme... Tänään lauantaina seikkailen kuitenkin jännittävissä paikoissa Lontoossa, mutta missä - siitä enemmän ensi viikolla. Nyt oikein mukavaa viikonloppua!

No comments:

Post a Comment