February 21, 2017

Lontoon ostosvinkkejä - Muut Tarinat ja Boxpark

Viimeisimmän Lontoo-päiväni pääkohde oli siis tietysti parlamentti, josta kirjoitin aiemmin täällä, mutta ei Lontoota ilman ostoksia! Tässä taas pari tuoretta vinkkiä.

Ihan täysin suunnittelematta piipahdin Regent Streetillä ohikulkiessani &Other Stories -myymälään. Tämä oli minulle aiemmin ihan tuntematon merkki, mutta huomasin taannoin Suomen uutisista, että Helsinkiin on ihan vastikään avattu merkin ensimmäinen myymälä. Tämän innoittamana poikkesin myymälään tutkailemaan, että mikäs tämä Ja Muita Tarinoita sitten oikein onkaan.Mielenkiintoinen, ilman muuta, kyllä kannatti poiketa. Vaatteet olivat perusneutraalia värimaailmaa, isoa neuletta, perusteepparia ja sellaista, niitä tutkailen ensi kerralla enemmän. Tällä kertaa huomioni kiinnittyi nimittäin enemmänkin erilaisiin asusteisiin ja etenkin laukkuihin. Mitäs tuumaisitte noista ylläolevista?

Laukkujen lisäksi hivelin yhtä aikas ihanaa ja muhkeaa huivia, mutta koska se oli villaa, jäi se ihan suosiolla kaupan hyllylle. Villa nimittäin on minulla ihan no-no, kutittaa sen verran, että on ansainnut porttikiellon vaatekaappiini.

Vietin myös tovin jos toisenkin merkin kosmetiikan, etenkin kynsilakkojen ja käsivoiteiden parissa. Kynsilakoista kiinnostivat erityisesti nämä trendikkäät hohtavat metallisävyt, jotka kuitenkin jätin vielä tällä kertaa kauppaan, juurihan jokin aika sitten hankin hopeaa ja kultaa kynsille. Herkullisia värejä kyllä silti nämä. Kynsilakan sijaan ostin sheavoita ja manteliöljyä sisältävän käsivoiteen, joka päätynee jokapäiväiseksi matkaseuraksi käsilaukkuuni. 

Oletteko te lukijat jo ehtineet tutustua & Other Stories -tuotteisiin?

Toinen Lontoon-reissullani testaamani kohde oli Shoreditchin Boxpark, joka siis on konteista koottu trendikäs kokoelma pieniä myymälöitä, lisäksi on ravintoloita ja muuta ajanvietettä. Myymälöiden konttitoteutus mahdollistaa edulliset tilavuokrat, ja niinpä Boxparkista löytyykin pieniä itsenäisiä myymälöitä ja yrittäjiä. Shoreditchissä erityisesti mieleeni oli sisustustavaramyymälä nimeltään Decorum, josta siis olisin valmis ottamaan kotiin käytännössä ihan kaiken. Onneksi olin julkisilla ja menossa vielä iltarientoihin, niin en voinut tehdä hyviä hankintoja, sillä muuten meillä olisi kyllä uusi sohvapöytä, vähintään pari uutta taulua seinillä, valaisin tai parikin ja tarjottimia. Niin ja seinäkello. Vaarallisesti Decorumilla on Shoreditchin konttimyymälän lisäksi myös verkkokauppa, jonne koitan kovasti olla eksymättä. Mutta käykääpä te, ja kertokaa, mitä tykkäätte!
Shoreditch on hiukkasen raffimpaa seutua, enkä sitä sen enempää tunne, mutta se on ihan kävelymatkan päässä esimerkiksi Spitalfield Marketilta (käynnistäni täällä), joka myös on oiva paikka tehdä hiukan uniikimpia ostoksia, ja kävelymatkan päässä on myös Lontoon kissakahvila Lady Dinah's Cat Emporium, joka valitettavasti oli tälle minun Lontoo-päivälleni täyteen buukattu. Hyvä muistutus taas, että etukäteisvarauksen tekeminen on täällä ihan must-juttu!

Erinomaisen ihanaa päivää kaikille!

Linkkejä:
&Other Stories
Boxpark
Decorum
Spitalfields Market
Lady Dinah's Cat Emporium

No comments:

Post a Comment