February 19, 2017

Kevätyllätys - Spring Surpise

Siis uskomatonta, mutta totta, kääpiökurjenmiekat ovat meikäläisen pihalla täydessä kukassa! Tattadadaa, tällaiset havainnot ne antavat uskoa, että kevät kevät kevät on tulossa. "Kevät yllätti puutarhurin".

Oh my, my mini irises have come up in my garden! These kind of little surprises give hope that spring might eventually be just around the corner after all.

Eilen lauantaina oli aivan upea kevätpäivä, lämpötila kympin paremmalla puolella ja aurinkoista. Mies innostui tietysti välittömästi ja kylvi paprikoita sisälle ruukkuun ikkunalaudalle. Olemme tainneet täällä nyt joka kevät innostua "aikaisesta" keväästä niin, että olemme olleet puutarhassa istutuspuuhissa jo hyvissä ajoin maalis-huhtikuussa. Ja joka kerta olen todennut, että ehkä se nyt oli sittenkin hiukan liian aikaista. Tänä vuonna siis aion (ainakin kovasti yritän) ihan reilusti odotella myöhempään, ainakin pääsiäiseen ja ehkä hiukan sen ylikin. Tai ehkä sentään jotain aikaisen kevään kukkia piharuukkuihin jo sitä ennen. Mutta ei muuta. Ei.

I think we have every year here been so excited about spring that we have year after year been way too early planting our seedlings out in the garden. And every time I have said after a couple of weeks that oops should have waited a little longer. So this year I will (at least try) wait, at least until Easter, maybe even longer if I can. Or may be some early spring flowers in the pots before that. But nothing else. Nope.

Täällä on nyt takana koulujen talvilomaviikko, Juniori vietti sitä puoliksi Miehen kanssa Bulgariassa lasketellen ja puoliksi sitten täällä kotona Englannissa tutussa lomahoitopaikassa. Itse olen siis ollut töissä normaalisti koko viikon. Juniori on kyllä ollut aika väsynyttä poikaa joka ilta, sen verran paljon on aktiviteettia ollut jokaiselle päivälle, uni on tullut alle minuutissa, kun on vaaka-asentoon päässyt.

Mukavia kevätpäiviä!

No comments:

Post a Comment