January 09, 2017

Säihkettä kynsiin

Hyvää maanantaita! Huomaatteko, että päivä ihan oikeasti alkaa jo pidentyä? Ihan selvästi on jo valoisampaa - tai sitten se on vaan se, että peribrittiläinen vesisade on lakannut. Kevään merkki toki sekin. No, ei nyt aleta vielä kevätjuttuihin, mutta hei, positiivinen ajattelu! Ja tiesittekö, että kasvojen liikkeillä voi vaikuttaa mielialaan eli jos on synkempi hetki, niin väännä vaikka väkisin suu hymyyn. Hetken päästä huomaat, kuinka mieli on paljon iloisempi.


Tosiaan perjantaina käytiin tyttöjen kanssa pitkästä aikaa syömässä (yksi positiivinen juttu), ja sitä vartenhan piti tietysti hankkia uusi kynsilakka (toinen positiivinen juttu)! Kuka sanoo, että kimalteinen juhlakausi on ohi, huihai, minäpä hankin kevättalveksi metallihohtoisen JA kimalteisen hopeisen kynsilakan.

Tässä Rimmelin lakassa on todellakin hopeanhohtoa kylliksi. Tykkään tosi paljon. Tätä tulen käyttämään tänä talvena niin arkena kuin juhlassa, niin töissä kuin vapaa-aikana. Niin paljon, että pääsiäisen tullessa en enää halua nähdä mitään hopeaan viittaavaa.

Toinenkin metallilakka löysi kotiin samalla reissulla, vähän nudempi metalli, sitä en ole vielä ehtinyt ihan livenä kokeilla, mutta vaikuttaa lupaavalta sekin. Hopealakka on 808 Your Majesty ja tuo rosekultaisempi on 510 Euphoria.

Kimalteista päivää kaikille!

PS. Auringon nousu- ja laskuajat täällä.

No comments:

Post a Comment