December 28, 2016

Välipäivätunnelmia

Välipäivien tervehdys kaikille! Alkaako konvehtirasiat jo tyhjentyä ja joulutortut pursuta ulos korvista? Tiedättekö mitä - meilläkin on syöty joulukinkkua nyt viisi päivää, ja nyt on kyllä lupa siirtyä taas jo ihan normiruokaan. Joulutorttuja taidan vielä paistaa pellillisen ja suklaitakin on vielä hiukan, mutta sitten on kyllä joulu taputeltu ja aika siirtyä uuteen vuoteen.Joulupukki oli jälleen tunnistanut kiltit tytöt ja pojat ja palkitsi heidät/meidät isolla lahjasäkillä. Juniorin jouluun kuului runsain määrin uusia legoja, auto, peli, kirjoja ja ties vaikka ja mitä, ja niiden parissa onkin jo vietetty mukavia hetkiä. Mies sai toivomansa urheiluvälineet ja omista paketeistani löytyi mm. Tresor-tuoksu, joka on aina yhtä ihana. Kiitokset sille ainoalle oikealle Joulupukille Suomen Korvatunturille!

Suomalaisen jouluillallisen lisäksi pääsimme nauttimaan englantilaisemmastakin versiosta ystävien luona joulupäivänä. Enpä ollut ikinä tajunnut, kuinka herkkua palsternakasta tulee, kun sen paahtaa uunissa! Ihan varmasti otan omaan kokkausrepertuaariin, kun muutenkin tykkään perunoita ja muita kasviksia kokkailla uunissa. Kannattaa kokeilla!


Tapaninpäivänä emme lähteneet tansseihin, mutta ajelulle kuitenkin. Kävimme luistelemassa Brightonin Paviljongin jäällä. Juniori oli asiaankuuluvan huojuva, mutta innostunut oma itsensä kuitenkin, ja meillä olikin mukava tunti jäällä. Täällähän ei luistelujäitä löydy joka kylältä, ja niinpä paikallisten luistelutaito onkin ns. vaihtelevaa. Kun tähän vielä sitten yhdistetään aivan törkeän tylsät hokkarit, niin olihan se menoa. Luistelujäillä onkin aika tiukat turvallisuussäännöt, esimerkiksi luistella saa vain etuperin ja kenttää on kierrettävä tiettyyn suuntaan. Mutta mukavaa oli! 


Ilmat ovat olleet nyt pari päivää ihan talvisen kirpsakat, ja kuvituksena onkin tämänaamuisen kävelyretken kuvasatoa. Mukavia välipäiviä kaikille!

No comments:

Post a Comment