December 15, 2016

Joulukortteja

Joulukortit, muistan, kun lapsena aina joulun tullen kirjoitettiin joulukortit kaikille koulukavereille, kortit toimitettiin sitten perille koulun joulujuhlassa isona pinkkana. Perinne jatkuu, Juniori kirjoitteli tänä vuonna ihan itse kortit kaikille luokkakavereilleen ja opettajalle. Aika urakka, kolmekymmentä korttia, mutta niin vaan tekstit syntyivät joka korttiin.
Tänä vuonna korttipajalla syntyi joulutervehdykset työkavereille. Pienellä työpaikalla on tapana antaa kortit kaikille eikä tästä tietenkään sovi livetä. Omien tervehdyksieni teemana oli talvi ja lumihiutaleita näkyikin sitten korteissa monessa muodossa. Viime vuonnahan virkkasin kaikille pienet joulusukat.

Muuten olen joulukorttien suhteen perinteisen onneton eli lähetänkin tässä nyt blogin kautta jouluiset terveiset kaikille sukulaisille ja ystäville ja lukijoille Suomeen ja maailmalle!

2 comments:

  1. Onpa hyvän näköisiä kortteja! Voi kun itsellekin tulisi yhtä hyviä ideoita joulukorttien suhteen :) Mukavaa joulun odotusta! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kiitos kovasti! Kävin Hobby Craftissa ostoksilla jo jokin aika sitten ja mukaan tarttui jos jonkinlaista joulukorttimateriaalia, mutta niin vaan nämä jäiset tunnelmat viehättivät nyt eniten. Ihanaa joulunaikaa myös sinulle!

      Delete