November 02, 2016

Harmaa

Marraskuu ja harmaus. Sumuisen kostea ja kolea aamu, joka ei juuri päivällä kirkastu. Ei paljon naurata. Miten taistella kaamosta vastaan? No, yrittää voi ainakin, esimerkiksi meillä ajoittui mukavasti tälle viikolle muutamakin hauska juttu.
Kukat piristävät aina. Tämä on Wienistä.


Maanantaina meidän naapurustossamme oli ennätysvilkas ja iloinen ja pelottava Halloween-ilta, kadut kuhisivat pieniä ja isoja noitia ja hirviöitä. Juniori-luuranko oli innostuksesta soikeana aamusta alkaen (tai oikeastaan jo viime viikosta...), ja ovien kolkuttelu palkittiin runsaalla karkkisaaliilla, josta riittää varmasti ainakin pariksi viikoksi.

Meidän oma talomme oli ainakin lähinaapuruston pelottavin vaikka itse sanonkin, valitettavasti oli sen verran pimeää ja tohinaa, ettei kuvauksesta tullut mitään, mutta jospa vaikka kuvailen avainsanoilla savukone, värilliset strobovalot ja aavemainen nauru sekä pari luurankoa ja Mies itse zombie-puvussa. Saatte varmaan aavistuksen kauhusta? Pienimmät keppostelijat olivat ihan oikeasti peloissaan, jopa Junioriakin hiukan arvelutti, vaikka hän oli sentään nähnyt kaikki koristelut, koneet ja puvut etukäteen. Mies teki melkoisen työn, mutta kyllä kannatti, saapa nähdä, mitä sitten ensi vuonna...
Stadtpark, Wien
Eilen illalla sitten vietettiin koulun kanssa taskulamppuaarteenmetsästystä eli viiletettiin lapsukaisten ja taskulamppujen kanssa vihjeiden perässä pitkin lähitienoota. Kyllä oli innokkaita noin metrinmittaisia, ja eihän siitä voi muuta kuin tulla hyvälle tuulelle.

Loppuviikolle on luvassa ainakin ystävän synttäridrinkit, Suomi-koulu ja suuri ilotulitus eli ihan vielä ei meillä marrasmasennus pääse jylläämään!

Kepeää keskiviikkoa kaikille!

No comments:

Post a Comment