October 03, 2016

Syksyn ekat köhinät

Voihan trööt, cold has finally cought me eli nuhahan se sitten iski. Pari viikon sinnittelyn jälkeen oli nyt pakko antaa periksi. Jo sunnuntaina oli selvät merkit ilmassa, mutta maanantai sitten alkoi sillä, että laitoin herätyksen pois ja jatkoin vaan tyynesti unia. Reilut puoli tuntia, jonka jälkeen sitten Juniori heräsi, ja siinä sitten aamupuuhissa omakin kunto koheni (muka) sen verran, että raahauduin kuitenkin töihin. Nyt sitten vaan vitamiineja ja parasetamolia ja suklaata. Ja hei, täällä on muuten nyt oikeasti kylmä, aamulla oli vain kolme lämpöastetta!
Tunnelmia Hampton Courtista.
Väliaikatietoja kamerarintamalta eli kävin sunnuntaina kameraliikkeessä näyttämässä linssiä sillä seurauksella, että uusi kamera on nyt tilattu. Säästin 20 puntaa, mutta niinpä toimitusaika on hiukan pidempi eli pari viikkoa, siihen asti on siis kuvattava kännykällä tai pidemmällä objektiivilla. Wieniin pitäisi kyllä siis saada uusi kamera mukaan!

Sunnuntaina pääsin muuten myös hiukan lähemmäs i360:a, ja jos vaan säät suosivat, niin ehkä ihan vielä jo lähiaikoina pääsen ihan kyytiinkin.

Nyt mukavaa viikonjatkoa!

No comments:

Post a Comment