October 01, 2016

Rentoillaan

Lokakuun eka ja sumujen saari näyttää nimensä mukaiselta. Hyvää huomenta!

Mies ja Juniori lähtivät aamu-uinnille ja minä jäin "nukkumaan" - niin kuin muka vielä saisin unenpäästä kiinni. Ei, sen sijaan olen nauttinut aamupalaa ihan kaikessa rauhassa ja samalla koittanut saada tolkkua valokuvista, jotka otin yhdestä korttipajalla syntyneestä synttärikortista. On ollut tosi mukava päästä taas askartelemaan kesätauon jälkeen, ja tehän toki pääsette/"pääsette" blogissa ihastelemaan/"ihastelemaan" kätteni jälkiä tässä syksyn aikana.
Meillä on nyt viikonloppuna käymässä ihania vieraita kaukomailta Emiraateista asti, ja kiva nähdä, kuinka Juniori on innoissaan touhuissa mukana pienen serkkunsa kanssa. Serkusten ikäero on melkein melkein viisi vuotta eli kovin rajuja yhteisiä leikkejä ei päästä harrastamaan, mutta välillä onkin ihan kiva vaan leikkiä vaikka kotia ja pidellä vauvaa.

Sateinen sää taitaa pitää meidät tänään sisätiloissa, tarkoitushan oli tietysti viettää picnicpäivää - kuvassa Home Sensessä jokin aikaa sitten ihailemani picnic-setti, ensi kesälle sitten!

Rentoa viikonloppua!

No comments:

Post a Comment