October 18, 2016

Iloinen Ikeasta

Mainiota uuden viikon alkua taas kaikille! Meikäläisellä oli taas viikonloppuna vatsalihakset koetuksella, vietimme nimittäin mukavalla porukalla hyvän ystävän ja naapurinmiehen synttäreitä. 25 taas kerran, vai miten se menikään, hauskaa siis riitti.

Kullannuput jäivät lastenvahtien huomaan ja aikuiset karkasivat hauskanpitoon, ensin drinkeille ja siitä sitten vielä kaupungin parhaaseen thairavintolaan. Vaikka Juniori tietysti on maailman ihanin pieni riiviö, on silti mukavaa päästä välillä liikkeelle pelkästään aikuisten kesken.


Viikonloppuun mahtui myös toinenkin huippuhetki, nimittäin - tattadadaa - reissu Ikeaan. Pitkästä aikaa. Kyllä joskus on ilot aika pienet, vai mitä? Hassuahan se on, mutta täällä vierailla mailla asuessa olen jotenkin aivan käsittämättömästi alkanut tykätä Ikeasta ihan eri tavalla kuin ennen. Suomessa Ikea oli lähinnä puisia vaateripustimia ja edullisia lautasliinoja, mutta täällä siitä on tullut suorastaan myyttinen skandinaavisen muotoilun mekka, johon tehdään pyhiinvaellusmatkoja hengittämään selkeiden linjojen ja vaaleiden sävyjen harmoniaa. Puhumattakaan siitä, että Ikea on luonnollisesti skandinaavin herkkukauppa maailmalla!

Ikean joulupiparit = yummy!
Tekosyy Ikean reissulle oli uusi matto eteiseen, täsmäostoshengessä siis, mutta listalla oli toki pari muutakin juttua - ja kuka muka pääsee Ikeasta ulos ilman heräteostoksia, hah? Kaikki tekemäni hankinnat ovat tietysti täysin tuikitarpeellisia, eihän meillä mitään turhuuksia... Muutama ihan ehdoton välttämättömyys glögistä Kallen mätitahnaan asti siis tuli hankittua, mutta erityisen iloinen olen näistä keittiön ikkunalaudalle sijoittamistani yrttiruukuista. Näissä on sellainen narukastelusysteemi eli ei pitäisi olla vaaraa liikakastelusta.

Puutarha alkaa siis siirtyä talveksi sisätiloihin, mutta pihallakin toki on puuhia. Niistä sitten taas toisella kertaa.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

No comments:

Post a Comment