September 14, 2016

Mistä en pidä yksin reissatessa

Tykkään kovasti matkustaa ihan yksiksenikin, nähdä paikkoja, tehdä ostoksia, olla vaan, mutta mistä en tykkää reissussa, on yksin syöminen.
Yksin reissaavan pikalounas.

Lyonin reissulla näin, kuinka samassa hotellissa asuva mieshenkilö saapui hotellille Mäkkärin pussin kanssa. En siis ole yksin ajatuksieni ja angstieni kanssa. Lounas vielä menee, ja tarpeen vaatiessa sen voi korvata vaikka paninilla kahvilassa, mutta illallinen. Jo ravintolaan mennessä tulee olo, että henkilökunta katsoo vinoon. Ei oikein kehtaa räplätä puhelintakaan koko iltaa. Ja viiniä ei ainakaan voi ottaa, miten sitä selviää hotellille sitten illalla yksikseen... Varmaan ainakin puolet tuosta on ihan höpönpöpöä, mutta kyllä se vaan on niin, että ei ole kiva syödä yksin.

Onko muita yksinreissaavia, jotka ahdistuvat yksinäisistä illallisista? Olisi kiva, jos jostain löytäisi reissuilla illallisseuraa, jonka kanssa voisi vaikka rupatella paikkakunnan nähtävyyksistä tai muuten vaan kohdemaasta, mutta mistäpä sellaista voisi löytää? Jos seuraavalla kerralla vaikka huutelen täällä blogissa? Lähtisitkö kanssani syömään?

2 comments:

  1. Sama täällä, en yhtään tykkää syödä yksin. Toimisikohan hyvän kirjan lukeminen? Kirjaalukevia yksinillastavia näkee silloin tällöin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kirjan taakse on kyllä hyvä piiloutua, mulla on usein mukana myös blogimuistikirja, siihen on hyvä kirjoitella päivän kokemuksia ja ajatuksia ja suunnitella tulevia blogipostauksia :)

      Delete