September 16, 2016

Kauneutta Ranskasta

Jos luette edes silloin tällöin muoti&kauneus-blogeja, olette varmasti huomanneet, kuinka meikkikauppa Sephoraa hehkutetaan aina säännöllisesti bloggaajien matkustaessa. Minulle itselleni Sephora on tähän asti ollut enemmänkin eiei, johtuen a) liian voimakkaasta hajuvesien tuoksusekoituksesta, b) liian kovalla olevasta musiikista ja c) liian suuresta määrästä myymälän käytävät tukkivia teinejä. Mutta mutta, satuinpa sitten Lyonissa erilaiseen myymälään. Rauhan tyyssija, miellyttävä ilmapiiri ja sopivan avulias henkilökunta - sukelsin siis sisään ja vietin ihan mukavan hetken tunnin tutkiessani valikoimia.


Ohitin samantien muut brandit, niitä kun näkee muuallakin, ja keskityin Sephoran omiin tuotteisiin. Ja testattavahan niitä oli. Ostoskoriin päätyi meikeistä mm. pari huulipunaa, poskipuna ja ripsari sekä lisäksi misellipuhdistustuotteita. En yleensä käytä perinteistä huulipunaa, vaan olen enemmänkin huulikiiltotyttöjä. Nämä Sephoran tuotteet ovat vähän siltä väliltä, eli nestemäisiä, mutta kuitenkin peittäviä. Rouge Infusion on pysyvämpi, peittävämpi, mattaisempi ja siis myös kuivattavampi puna, jonka kanssa ainakin minä käytän huulirasvaa kosteuttamaan. Toinen ostamani puna, Oil Infusion on enemmän huulikiilto ja osoittautunut päiväkäytössä miellyttävämmäksi, sillä se on myös kosteuttavampi. Tykkään kovasti myös poskipunasta, levittyy kauniisti ja pysyy hyvin ja antaa mukavaa hehkua. Ripsiväriä olen kokeillut vasta yhtenä päivänä, eli ei siitä vielä sen enempää, mutta ensivaikutelma on plussan puolella senkin osalta. Miselliputsarit odottavat netkin vielä vuoroaan kaapissa, en ole misellejä ennen kokeillutkaan, joten saapa nähdä, miten vedetön puhdistus sujuu. 

Lyonin Rue de la Republiquen myymälässä oli muuten myös ainoa Lyonin-reissulla tapaamani ranskalainen, joka puhui englantia ihan luontevasti, yleensä reaktio englanninkieliseen asiakkaaseen oli kauhunsekainen voi ei ja juoksu pakoon. Note to self: voisi vihdoin ihan oikeasti opiskella hiukan ranskaa...

Ensikokemuksen perusteella Sephoran tuotteissa hinta-laatusuhde tuntuu olevan hyvin kohdallaan, ja seuraavalla reissulla tulee kyllä varmasti poikettua ja hankittua muitakin tuotteita. Englannissahan ei Sephoran myymälöitä ole, joten reissuun on siis päästävä, mikä ihana tekosyy. Suomea lähin myymälä on Tukholmassa.

Onko Sephora sinulle tuttu? Mitäs tykkäät?

No comments:

Post a Comment