June 01, 2016

Tänä kesänä - This Summer

Hyvää kesäkuun ensimmäistä, ystävät rakkaat! Onko teillä kesäsuunnitelmia? Tavoitteita?

Happy 1st of June my lovelies! Do you have plans for this summer?

Itse istuin ihan alas miettimään, mitä haluan tänä kesänä tehdä. Paljonhan tietysti on jo suunniteltu, useimmille viikonlopuille on ohjelmaa ja lomat varattu ja niin edelleen, mutta mitä muuta?

I actually really sat down to think what do I want to do this summer. Of course a lot has already been planned, there is something fun for almost every weekend already, holidays booked and so on. But what else?

Tänä(kin) vuonna aion täyttää kalenterin hauskoilla asioilla ja ystävillä ja yhdessäololla ja jatkaa englantilaistumista ja sillä teemalla osallistua perienglantilaisiin kesätapahtumiin. Ainakin pari on alustavasti jo mielessä, mutta lisääkin mahtuu kalenteriin.

This summer I am going to fill my days with fun things and friends and quality time together with family. I will see how much more English I can become and am going to go to some really traditional British summer events. I have a few already on my mind but could maybe do a couple more.

Tänä kesänä nautin ulkoilusta ja käyn puistoissa ja puutarhoissa. Tänä kesänä rusketun. Tai jotain.

This summer I am going to enjoy outdoors and go to parks and see gardens. This summer I will have a tan. Sort of.
Tänä kesänä aion ottaa rennosti. Lukea kirjan. Häpeä tunnustaa, mutta lapsuuden lukutoukka-ajat ovat autuaasti taaksejääneitä, ja kirja per vuosi on nykyisin jo ihan huima tahti. Suunnitelmissa siis kesälukemista. Tänä kesänä aion viettää aikaa kirjan kanssa terassilla ja juoda brittiläisittäin Pimm's Royalia.

This summer I am going to take it easy. Read a book. Spend time sitting in a garden chair on our terrace and enjoy some very British Pimm's Royal.

Mitä sinä teet tänä kesänä?

What are you going to do this summer?

No comments:

Post a Comment