June 26, 2016

Raparperipaistos - Rhubarb Crumble

Kesällä nautitaan tuoreista puutarhan herkuista. Viikonlopun herkutteluihin tein meille eilen ison kanelisen raparperipaistoksen.

Summer is the time to enjoy the freshness of all the products straight from the garden. As a weekend treat I made us a big rhubarb crumble yesterday.

Tarvitset - Ingredients:

raparperia - rhubarb
kanelia - cinnamon
150 g voita - butter
> 1 dl sokeria - sugar
3 dl kaurahiutaleita - porridge oats
Pilko raparperi uuninkestävään vuokaan, ripottele pinnalle hiukkasen sokeria ja kanelia.

Sulata voi, sekoita siihen sokeri ja kaurahiutaleet. Myös kauraseoksen voi maustaa kanelilla. Ripota kauraseos raparperipalojen päälle ja paista uunissa 200 asteessa noin 35-40 minuuttia.

Herkku nautitaan tietysti lämpimänä vaniljajäätelon kera.

Chop rhubarb into a bowl, sprinkle some sugar and cinnamon on top of it.

Melt the butter, mix together with sugar and porridge oats, spice with cinnamon. Add the oats mixture into the bowl on top of the rhubarb. Bake in the oven, 200 degrees, 35-40 min.

Enjoy warm with vanilla ice cream.

2 comments:

  1. Näyttää hyvälle, tuota vois kokeilla.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannattaa kokeilla, alkukesän raparperit on niitä parhaita!

      Delete