May 05, 2016

Mitä ajattelin tänään?

Ulkona on aivan upea, mahtava kesäpäivä, jippii, nyt ihan kohta saa taas ryhtyä puistolounastamaan. Viime kesänä tuli tavaksi ottaa lounaaksi mukaan salaatti tai voileipä tai jotain muuta sellaista, jonka voi syödä puistossa auringosta nauttien. Ihan parasta.

Bongasin pihalla pari päivää sitten, että maasta on jo kovasti nousemassa herneenversoja, ja aloinkin sitten pohtia, että hitsit, taidanpa kylvää johonkin nurkkaan vielä lisää hernettä, että saan sitten laittaa herneenversoja omalta maalta salaattiin. Nythän kylvökset on tehty herneenpalkoherkuttelut mielessä. Ja taidanpa itse asiassa vielä kylvää hiukan rucolaakin omalle maalle, sen kun pitäisi olla perinteistä lehtisalaattia etanankestävämpää.

Olen myös viime aikoina alkanut ennustaa vaikeita teinivuosia. Tai sitten viedä Juniorin kuulotestiin. Vaikka epäilenkin siis, ettei ongelma ole kuulossa, vaan kuuntelemisessa. Tai sen puutteessa. Valikoiva kuulohan on ihan kätevä ominaisuus, mutta soisin kuitenkin läpi menevän muidenkin sanojen kuin "karkki" tai ”jätski”.
Meillä muuten syötiin eilen jätskiä. Paljon jätskiä, jonka päällä oli smartieseja ja nonparelleja ja vaahtokarkkeja ja toffeekastiketta. Nam.

Aurinkoista päivää kaikille!

No comments:

Post a Comment