May 02, 2016

Kevätvärejä kynsiin

Se on kuulkaa toukokuu, aika saada hiukan lisää väriä kevääseen! Esimerkiksi kynsiin. Kuljen yleensä ihan naturel eli ilman kynsilakkaa ja saattaapa kynteni olla jopa ihan eri pituisetkin, hui kauhistus, mutta nyt kävin hakemassa Bootsilta kevätvärejä. Kun oli tarjouksessakin.

Hetken aikaa mietin keltaista ja vihreää, mutta ne nyt eivät vaan ole minun värejäni, joten näillä sitten mennään pirteämpänä kohti kesää. Ensimmäisenä kokeilussa Lovey Dovey, joka sitten ihan yllättäen mätsäsi aika monen vaatekappaleeni kanssa, kas kummaa :)

On muuten ihan hitsin vaikeaa ottaa kuva omista kynsistä, onneksi en ole kauneusbloggaaja. Tai jos olisin, ehkä olisin jo oppinut kynsikuvaamisen niksit.

Meillä on tänään maanantaina vielä vapaapäivä, Early May Bank Holiday, joka meidän perheellä taitaa mennä ihan kotosalla, olisi hiukan eteisen listoja hiottavana ja maalattavana - ja toinenkin alakerran sisustusjuttu vaatii hiukan huomiota. Toivottavasti sitten näistä taas jossain vaiheessa blogissakin jotain. Ja toivottavasti päästään myös hiukan ulkoilemaan, sääennuste ainakin lupaili tälle päivälle ihan mukavaa kevätsäätä.

Mahtavaa maanantaita kaikille!

No comments:

Post a Comment