May 09, 2016

Energiaa uuteen viikkoon

Ihan mahtava viikonloppu takana, kesä, jes! Tunnustan olevani melkoinen sisälläistuja, mutta kyllä meilläkin kesällä siirrytään nauttimaan ihanasta ilmasta ulkosalle. Ja viikonloppunahan sitä ihanaa ilmaa riitti! Terassituolit saivat taas tyynynsä ja nautittiin elämästä rennosti pihalla. Äitienpäiväähän täällä Englannissa vietettiin jo maaliskuussa eli siihen liittyviä juhlallisuuksia ei viikonloppuumme kuulunut, mutta muuta mukavaa kyllä runsain määrin.

Vietimme lauantaina retkipäivää läheisessä Tilgate Parkissa, jossa on puistoa ja leikkipuistoa ja metsää ja rodoja ja muita kasveja ja eläintarha ja kahviloita - ihan superhyvä retkikohde siis. Otimme mukaan eväät ja nautimme picnicistä nurmella. Ja niin muuten teki aika moni muukin, kevyestä pilviharsosta huolimatta lämpötila oli reilusti kahdenkymmenen paremmalla puolella.
Juniori on tosi innokas eväsretkeilijä, ja tahtoo yleensä istua heti ensimmäisenä alas ja syödä eväät. Tällä kertaa hän oli malttanut seikkailla leikkipuistossa ehkä vartin, kun kuului ensimmäiset "minulla on nälkä" -vihjaukset. No, eipä siinä mitään, olihan siinä aamupalasta kulunut jo pari tuntia eli ihan lounasaikahan se!

Sain jokunen vuosi sitten joululahjaksi tosi kätevän picnic-setin, jossa on lasit, lautaset ja ruokailuvälineet neljälle kätevästi repussa. Ihastelen aina kaupossa niitä kauniita rottinkikoripicnicsettejä, mutta reppu on kyllä huomattavasti käytännöllisempi kuljettaa mukana. Meillä kun ei picnicillä juurruta siihen yhteen kohtaan, vaan nytkin kierrettiin puistoa ja leikkipaikkaa ympäriinsä. Reppu vaan selkään ja menoksi. Tässä hiukan kuvakavalkadia - ja kukkaloistoa, tietysti :)
Miten teidän viikonloppunne sujui? Erinomaista uutta viikkoa taas kaikille!

No comments:

Post a Comment