May 12, 2016

Blog changes - Blogimuutoksia

My dear lovely wonderful Non-Finnish speaking readers/"readers", I have some really good news for you: no need to take Finnish lessons anymore or google translate – from now on my blog is also available in English! I have felt so bad since I stopped translating a while (a looong while) ago and have decided that it is time I got back to bilingual blogging so from now on at least a part of my blogposts will be also available in English. Hope you like these news!
Tarkkasilmäisimmät ovat ehkä huomanneet pieniä muutoksia blogissa. Ensin taustakuva vaihtui valoisaan kokovalkoiseen taustaan, oikeaan palkkiin tuli näkyviin blogin instagramtiedot ja gadgetien järjestys vähän vaihtui. Nyt viimeisimpänä muutoksena edellisestä sinililjapostauksesta alkaen olen nyt ottamassa tavaksi tuon tekstin katkaisun tai miksi tuota nyt kutsuisi. Tarkoittaa siis, että blogiteksteistä on etusivulla näkyvissä vain alku ja koko jutun pääsee lukemaan klikkaamalla Read more –linkkiä. Tämän ansiosta etusivulla näkyy nyt enemmän juttuja vähemmällä scrollaamisella, mikä on minusta ainakin kiva juttu. Tästä lähtien koitan kirjoittaa postauksia myös englanniksi – tai siis lähinnä kääntää, sillä sisältö tullee olemaan sama sekä suomeksi että englanniksi eli suomealukevat voivat yleensä hypätä englanninkielisen tekstin yli.

You may have noticed some changes in my blog recently, for example the background picture has changed to bright white and also added the blog instagram details to the side panel on the right-

Toivottavasti viihdytte jatkossakin blogin parissa!

Hope you will enjoy reading my blog!

3 comments:

 1. Jään mielenkiinnolla seuraamaan miltä tuo tekstien katkaisu näyttää, tällä erää ei näy kuin tuo yksi postaus kokonaan...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Martta, kiitos kommentista, hassua, sillä minä näen tässäkin postauksessa katkaisun, tekstin lopussa on "read me", jota klikkaamalla näkyy postauksen loppuosa. TÄssä postauksessa ei paljon, mutta jotain kuitenkin :)

   Delete
  2. Haa, taisin tajuta, mitä tarkoitat, tulitko sivulle fb-linkin kautta? Suoralla linkillä esim. fb:stä avautuu näytölle samantien koko juttu, mutta kun on blogin etusivulla, niin silloin näkyy vain juttujen alut :)

   Delete