April 24, 2016

Pirteää viikonloppua!

Hyvää sunnuntaiaamua! Toivottavasti teilläkin on menossa mukava viikonloppu. Käytiin eilen lauantaina heti aamusta yhdessä Miehen kanssa juoksemassa Reigaten puistojuoksu, mukava käynnistys viikonlopulle! Täällä on aika monessa vähän isommassa puistossa joka lauantai 5 km puistojuoksutapahtuma. Kyseessä on maksuton ja melkein kokonaan vapaaehtoisvoimin viikoittain järjestettävä juoksutapahtuma, tosi positiivinen juttu, josta tulee hyvälle mielelle. Aikakin otetaan, mutta kilpailu tämä ei ole, paitsi ehkä omaa itseä vastaan.

Olen ladannut puhelimeeni MapMyRun-sovelluksen, jolla seuraan omaa juoksutahtiani lenkillä. Sovellus kertoo minulle siis väliajan joka kilometrillä, ja lopuksi tietysti kokonaisajan ja reitin kartalla. Itselläni ei juuri ole kokemusta ruuhkassa juoksemisessa, ja se näkyi puistojuoksun ensimmäisen kilometrin väliajassa. Reitti oli myös melko haastavan mäkinen metsäreitti, ja samalle vitoselle mahtui siis pitkästä aikaa hitain ja myös nopein ikinä kilometrini.
Tuolla metsässä minä juoksin, ylämäkeen - ja takaisin nurmikolla metsänreunaa.
Tulppaaneja puistossa.
Tänään sunnuntaina jääkin sitten ulkoilut vähemmälle, sataa nimittäin vettä juuri nyt, mutta suunta on kohta kohti Juniorin jalkapallotreenejä, joista viiletämme suoraan luokkakaverin synttärijuhliin.

Näissä merkeissä siis oikein pirteää sunnuntaita kaikille!

No comments:

Post a Comment