April 09, 2016

Loman loppu ja vedenalaista elämää

Pääsiäisloma alkaa vedellä viimeisiään, ja paluu kouluun ja töihin häämöttää maanantaina. Oma lomani oli vain pitkä viikonloppu, mutta Juniorilla oli kyllä ihan vilkas pariviikkoinen, täytyy myöntää, tekemistä ja näkemistä riitti! Lomahan alkoi munanmestästyksellä ja vierailulla Shardiin, jonka jälkeen ensimmäinen viikko meni hoidossa, jossa oli jos jonkinlaista teemapäivää ja puuhaa ja jopa vierailu lelumuseoon. Toisella viikolla ihmeteltiin isän kanssa dinosauruksien luurankoja Luonnontieteen museossa, käytiin elokuvissa Brightonin Sea Lifessä ja Denbies'n viinitilalla paijaamassa trooppisia ötököitä ja käärmeitä ja mahtuipa loppuviikkoon vielä puistopäivä ja huomenna sunnuntaina on vielä kaverin synttäritkin.

Miehen kanssa todettiinkin, että jos tarkoitus oli säästää hoitomaksuista pitämällä lomaa ja hoitaa Junioria kotona, niin pieleen meni, mutta eipä se ollutkaan se pääasia, vaan enemmänkin tarkoitus oli viettää aikaa Juniorin kanssa ja tehdä hauskoja asioita. Ja siinä kyllä onnistuttiin ihan hyvin. Paluu arkeen voi tosin sitten olla aika karu. Onneksi seuraavaan lomaan ei ole pitkä aika, half term -viikkoa vietetään taas kesäkuun alussa.

Postauksen kuvat Brightonin retkeltä - tuulisena ja sateisena päivänä päätimme puistoretken sijasta mennä Sea Lifeen. Hyvä kohde, paljon nähtävää suht kompaktissa koossa, tosin lasipohjaveneretkeä en suosittele, ei minusta ollut sen arvoinen, vene matkaa 10 minuuttia Sea Lifen suuren tankin yli, ja saman tankin kalat ja kilpparit näkee tankin läpi kulkevasta tunnelista.Viikonloppuna pitää vielä kaivaa koulupuku ja koulukirjat esiin ja askarrella Ruthie the Rabbitin seikkailut pupun reissuvihkoon. Kyseessä on Juniorin luokan pupu, joka käy vuorotellen vierailulla lasten luona, ja jonka seikkailuista sitten raportoidaan vihkoon. Meille osui tietysti kokonainen pääsiäisloma, mutta vihkoon päätyy nyt tällä kertaa Ruthie-pupun seikkailut yläilmoissa Shardissa.

Muuten viikonloppuna meillä ulkoilllaan ja jalkapallotreenataan ja tsekkaillaan pihaa ja tehdään eteisremonttia (edelleenkin) ja sellaista, Mies lupasi vielä leipoa omenapiirakan, joten herkutteluakin on luvassa.

Mitä teidän viikonloppusuunnitelmiinne kuuluu?

2 comments:

  1. http://arvostettu.com/han-poraa-reikia-kukkalaatikkoon-viisi-kuukautta-myohemmin-maagisen-kaunista/ katsopa mikä kukkaidea tässä

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vau, olipa todella upea! Tuleeko sinulle tällainen?

      Delete