January 15, 2016

Viikonlopputunnelmiin

Tervehdys taas pienehkön tauon jälkeen. Mitä olette missanneet? Valitusta sateesta, hiukan valitusta sateesta ja vielä hiukan enemmän valitusta sateesta. Niin ja flunssasta. Eli ette tosiaankaan kovin paljon.

Olen viime aikoina oppinut ja päättänyt, että en enää ikinä valita Suomen säästä. Kun talvi on yhtä kuin vesisadetta kolme kuukautta putkeen, sitä alkaa kummasti kaivata kunnon pakkasia ja lumikinoksia. Olen jo siinä pisteessä, että auton skrapaaminen aamulla (tänä talvena noin neljä kertaa) on ihan huikean ihanaa. Huolestuttavaako?

Nuhan (ja sen yllämainitun sateen, ja vähän laiskuudenkin) vuoksi juokseminen on ollut tauolla, mutta ilmoittauduinpa kuitenkin 10 km juoksutapahtumaan. Se on onneksi vasta syyskuussa eli treeniaikaa on vielä ihan runsaasti. Kunhan tästä olo tokenee ja säät hiukan selkenee, alkaa taas lenkkeilyt ja siitä sitten kevään mittaan lenkin pidentäminen.

Muuten keventäminen on ollut ihan hyvällä mallilla. Luotan ihan perinteisiin menetelmiin eli vähemmän herkkuja ja pienempiä annoskokoja, muuten syön ihan samaa perusruokaa kuin aiemminkin. Pohdiskelin hetken aikaa myös tipatonta tammikuuta, mutta enpä sitten kuitenkaan ryhtynyt tänä vuonna.

Viikonloppuna on luvassa kampaajakäynti, illallinen tyttöjen kanssa, jalkapallotreenit ja tekisi myös mieli testata kylän uuden ravintolan aamiainen, mutta ehkä se tehdään sitten ensi viikonloppuna. Jossain vaiheessa otan kyllä myös kunnon nokoset, jotta tämä nuha lopullisesti tokenisi. Ja ehkä jossain vaiheessa vähän grillataankin.


Millaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on?

No comments:

Post a Comment