January 25, 2016

Rakkautta, rakkautta vain

Bloggari elää niin kuin opettaa eli vyöryi tänään maanantaina töihin eilisen sunnuntaipaistin jälkeen. Ei ollut tällä kertaa kanaa niin kuin edellisen postauksen reseptissä, vaan possua ystävien luona. Omenahillolla ja hasselbackan perunoita, nam nam, ja Juniorin iloksi runsas jätskijälkiruoka.

Onneksi ei mennyt ihan pelkäksi syömiseksi viikonloppu, vaan pääsin pitkästä, pitkästä aikaa myös lenkille. Tauko taisi venähtää peräti kolmeen kuukauteen, joten ihan varovaisesti ja superhitaasti lönkyttelin 15+15 minuuttia testimielessä ja ulkoilun kannalta. Tästä se taas lähtee.

Suomi-koulua, siivousta, leikkimistä, ystäviä ja ulkoiluakin siis – mukava viikonloppu takana.

Niin, siitä rakkaudesta. Minulle kerrottiin hauska huhu, joten päätin sitten sunnuntaina päivällispöydässä varmistaa huhun todenperäisyyden Juniorilta. Kuulin nimittäin, että Juniorin koulussa olisi pussausnurkka! Asia ilmeni, kun naapurin tyttö oli äidilleen huokaissut, että ei se Owen (ihastuksen kohteena oleva poika) taida sittenkään mennä minun kanssani naimisiin. Syytä kysyttäessä oli tyttö vastannut, että kun se ei tykkää pussata!

Juniorin ilmeet olivat näkemisen arvoiset, kun sitten ihan viattomasti kysyin häneltä asiasta. Juniori kielsi ehdottomasti pussanneensa tyttöjä (yök!), mutta myönsi kyllä joutuneensa tyttöjen piirittämäksi ja pussaamaksi. Ilmeisesti siis tytöt tekevät asiassa menestyksekästä ryhmätyötä. Nauratti ja hymyilytti, eikä ollut Juniorin ilmeistä päätellen ollenkaan varmaa, että oliko se sitten ollut kamalaa vai mukavaa.

Niin, muistin virkistämiseksi siis mainittakoon, että kyseessä on Reception- ja Year 1 -ikäiset lapset eli vanhimmat ovat juuri loppuvuonna täyttäneet 6 ja nuorimmat siis ovat huimat 4 ja puoli vuotta...

No comments:

Post a Comment